Instagram

Dobila ga na dijete! Sina Davida i Victorije Beckham fatalna zla plavuša izmanipulirala trudnoćom!

Autor: Iva Hanzen

Kada je sin Davida Beckhama i nekadašnje “spajsice” Victorije Beckham, 21-godišnji Brooklyn Beckham, nedavno iznenadio ne samo svoje roditelje nego i cijeli svijet viješću da se ženi glumicom i bogatom nasljednicom Nicolom Peltz, i to nakon samo devet mjeseci veze i samo par mjeseci zajedničkog života, svima je trebalo neko vrijeme da probave ovu informaciju.  I premda su Brooklynovi roditelji htjeli da se prvo ostvari kao osoba, a potom kao muž i otac, izgleda da sin Davida i Victorije to neće imati priliku jer njegova je zaručnica već trudna. Fatalna ljepotica koja je zavela mladog Brooklyna pri kraju je prvog tromjesečja trudnoće, a budući supružnici veoma se vesele ulozi oca i majke te žele još više djece u budućnosti.

 

View this post on Instagram

 

baby b

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Navodno su i David i Victoria sretni te se pripremaju za ulogu bake i djeda, no kako smo imali prilike vidjeti da ovako brzo ulijetanje u brak obično ne završi dobro, da ne spominjemo kako su brakovi u showbizzu izuzetno kratkog vijeka, pitamo se hoće li ovaj brak ipak biti sretan. Još kad uzmemo u obzir da Nicolu prati imidž zle osobe, ne sluti na dobro, no kako zasad sve izgleda savršeno i kao u bajci, naravno da budućim supružnicama želimo sve najbolje.




Otkrivamo tko je fatalna plavuša kojom se sin Davida i Victorije Beckham odlučio oženiti preko noći! Gora je od Meghan Markle

Victoria Beckham bijesna! Sin joj zaprosio curu prstenom vrijednim preko milijun kuna! Rekla da će ga izbaciti iz kuće!




Bila je najbogatija i najslavnija žena na svijetu! No, iza toga se kriju teške traume iz djetinjstva! ‘Još imam noćne more’

Nakon Angeline Jolie i Leonardo DiCaprio upleten u najveći ljubavni skandal u Hollywoodu u povijesti!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.