Instagram

‘Do kad ćeš nas šokirati kraljice’ Ovo je rijetka prilika da vidimo Jelenu Rozgu samo u grudnjaku!

Autor: Iva Hanzen

Jelena Rozga stvarno rijetko objavljuje seksi fotografije na svom Instagram profilu pa je ovo rijetka prilika da ju vidimo gotovo posve razgolićenu. Naime, objavila je nekoliko fotografija koje su oduzele dah i nama i njezinim obožavateljima. Prvo nas je osvojila fotografijom na kojoj pozira u crnom grudnjaku i kožnoj minici, dok je samo djelomično ogrnuta kožnom jaknom.

Instagram

U sličnom izdanju svojedobno se fotografirala i s crvenom kožnom suknjom, a strašno nas je oduševila i prozirnom kožnom haljinom koju je nosila za potrebe jednog od svojih nastupa.

Instagram
Instagram

 

Nakon ovakvih fotografija fanovi su je obasuli brojnim pozitivnim komentarima poput: ‘Pobjeda života ❤️’, ‘Grmiš’, ‘Ljepše od ovoga nema. ❤️’, ‘Žena, majka, kraljica ? ?’, ‘AJMEEEE LJEPOTEEEEEEE?’, ‘Rozgich dokle ćeš da nas šokiraš kraljice ♥️ ‘Ma nema dalje! ???’, ‘Ljepotica Jelena Rozga modni stajling savršeno dotjerana, ona je naša Hrvatska modna ikona, odlična pjevačica ?’, ‘Nevjerojatno??’ i ‘Fatalna’.

Doduše, našlo se i onih koji malo pretjerali s komentarima poput: ‘Ja se uvjek ponavljam,ali sam iskren….jako mi je drago što ova osoba postoji i jako je volin..stvarno bi htjeo da sve bude savršeno i nadam se da se nikome nisam zamjerio i da me ljudi razumiju..ne želim joj ništa obično nego zbilja pravi raj kao i svima drugima….nadam se da ce sve zavrsiti na najbolji moguci nacin..hvala ti jelena za tvoju ljubav i za sve sta radiš,makar te licno uopce ne poznam….izvini mi ako smatras da sam nesto ucinio pogresno ili krivo..nadam se da je sve u redu,,ljubin te puno…..drž se i uživaj.. ..samo da si sretna i zdrava i da nema usamljenih duša…..osim ako slučajno nije potrebno iz nekog razloga.. pusa-pusa’ i ‘Volim te ljubavi moja najveća najviše,zaista bih volio kad bi bila moja cura,ja te nikad u životu ne bih povrijedio dušo moja jedina ??’.

Nekima pak ovakva  izdanja lijepe Jelene nisu sjela pa joj je tako jedan fan poručio: ‘Obožavam tvoj glas. U svijetu nema bolje pjevačice od tebe, ali smatram da ti ovakve slike nisu potrebne. Lijepa si i zgodna i kad si pristojno odjevena. ❤️’




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.