Instagram

Charles nije planirao oženiti ni Dianu ni Camillu! Nećete vjerovati s kim je prvo bio u vezi i zašto je oženio Lady Di!

Autor: Iva Hanzen

Od kako su Meghan Markle i princ Harry najavili da se odriču svojih kraljevskih dužnosti, mediji ne prestaju pisati o njima, a jednako su aktualni postali i svi ostali članovi britanske kraljevske obitelji pa tako i pokojna princeza Diana. Popularnost Lady Di doduše ne jenjava već čitava dva desetljeća od njezine smrti, no u zadnjih se godinu dana, a pogotovo proteklih mjeseci, opet intenzivno piše o njezinom životu, pogotovo detaljima za koje je javnost do sada malo znala. Tako sada Daily Mail piše o tome kako Charles uopće nije planirao biti s Dianom i to ne zbog Camille Parker Bowles s kojim je godinama bio u vezi i to prije, ali i tijekom čitavog braka s Lady Di, već zbog Dianine sestre.

Naime, prije veze s Dianom, Charles je bio u odnosu s njezinom pet godina starijom sestrom Sarah Spencer, odnosno Sarah  McCouquodale, kako se danas zove.




Dianina prijateljica, novinarka Danae Brook, spomenutom je mediju otkrila da je Charles bio zainteresiran za vezu sa Sarah, ali ne i brak jer je Sarah imala lošu reputaciju s obzirom na to da je imala brojne veze prije njega. To je sama Diana rekla Brook te je u istom razgovoru s Brook dodala kako je uvidjela da je Charles još tijekom veze sa Sarah bacio oko na nju. Diana je potom zaključila da bi Charles mogao oženiti nju, a ne Sarah budući da je ipak bila bolji izbor za suprugu i majku, pogotovo s obirom na činjenicu da je bila djevica. ‘Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet’, rekla je tada Diana Brook te joj se također požalila kako ju je kraljevska obitelj iskoristila samo za udaju, a kada su ju novinari počeli povlačiti po medijima i širiti tračeve, nisu napravili ništa da ju zaštite.

Za Dianu je Brook pak Daily Mailu rekla. ‘Diana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htjela biti nevidljiva. Od svega na njoj najviše pamtim njene oči. Plavozelene oči koje su izgledale kao svijetla automobila kada bi vas pogledala’, što je svakako opis po kojem svi mi pamtimo nikad prežaljenu Lady Di kojoj se obljetnica smrti uskoro bliži.

Ovo su samo neki od muškaraca s kojima je Lady Di bila dok je bila udana za Charlesa! Ali postoji dobar razlog za to!

Ovu je tajnu Lady Di čuvala od princa Charlesa do samog kraja! Bojala se njegovog nasilnog temperamenta!

Na dan vjenčanja se osjećala kao ‘janje pred klanje’, a evo kako je izgledao zadnji dan Dianinog i Charlesovog braka!

Princ Charles priznao Harryju da nije njegov otac u žaru svađe! Imao je što za reći i za Lady Di!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.