Instagram

Cameron Diaz priznala da je bila ovisna, ali ne o drogama! Evo o čemu! Ipak, uspjela je ovo postići s 47 godina!

Autor: Iva Hanzen

Iako Cameron Diaz i dalje odiše vrckavošću, šarmantnošću i prirodnošću sa svojih 47 godina, čini se neminovnim zaključiti da je ova glumica ipak posegnula za određenom vrstom zahvata kako bi održala svoju ljepotu što duže na životu. Sada je to američkim medijima sama priznala, što je svakako hvalevrijedan potez jer holivudske glumice nikad ne priznaju otvoreno kakve su sve zahvate radile.

 

View this post on Instagram

 

One of my proudest moments! Receiving the first bound copy of The Body Book!! @thebodybook LADIES!! I wrote this book for YOU and YOUR BODY.. And I’m so excited to share it with you!! You can pre-order it now. http://amzn.to/1cmXmY6 #loveyouramazingbody

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Cameron je tako otkrila da je koristila botoks i da je štoviše jedno vrijeme bila ovisna o njemu. Zanimljivo je da je za botoksom posegnula ne samo kako bi izgledala mlađe, već i kako bi postignula izgled svježe, zdrave kože koju je, kako priznaje, sama svjesno uništila i to lošom prehranom. Iako smo uvjereni da to samo obične smrtnice rade i Cameron bi znala kasno navečer naručiti golemi hamburger i bocu gaziranog pića. Kako je prirodno mršava to se nikad ne bi vidjelo na njezinoj liniji, ali se itekako moglo vidjeti na njezinoj koži. No, umjesto da promijeni svoje životne navike, lakše joj je bilo  posegnuti za botoksom.




 

View this post on Instagram

 

CONGRATS LUCY!! YOU TRULY ARE A ⭐️… LOVED HONORING YOU TODAY…. ❤️ANGELS FOREVER❤️




A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

I premda je botoks naizgled bio lako rješenje za borbu s problematičnom kožom, dugoročno se pokazao iznimno štetnim. Nakon samo dva odlaska na tretman botoksom Cameron je postala ovisna o istom i to ju je kako je priznala, ubijalo. Nije mogla prestati ići na takve tretmane, a kada je počela uviđati da se njezino lice neobično mijenja, shvatila je kako mora na odvikavanje od botoksa. K tome je shvatila da bi joj draže bilo gledati svoje lice kako stari, nego kako se mijenja u neko tuđe, neko koje nema veze s njom.

‘To mi je bila najveća pogreška u životu. Nedostaje mi lice koje sam prije imala, a k tome je botoks dijelove mog učinio nefleksibilnima pa jedno vrijeme nisam uopće mogla pomicati jagodice’, sasvim iskreno je objasnila glumica te je dodala kako danas voli  svoje bore i ne planira ih uklanjati, pogotovo bore smijalice jer kako je rekla:  ‘Volim ih jer to znači samo da sam se smijala čitav život. Volim život. Sretna sam i nemam problem s tim’.

Da je osmijeh ženin najveći adut i da se uvijek može osjećati lijepom i mladom, a ne starom i nepoželjnom, svjedoči i činjenica da je Cameron ove godine na svijet donijela kćerkicu Raddix, a kao što vidite s obzirom na godine ove slavne glumice, nikad nije kasno i nikad nismo prestare za išta, pa čak i za majčinstvo.

Demi Moore pokreće emisiju o seksu! ‘Slušajte muškarci! Uzmite papir i olovku i zapisujte savjete koje ću vam dati’, poručila im!

Dečko ju spasio od pokušaja samoubojsta, ali tu njezinim patnjama nije kraj! Kći Michaela Jacksona, Paris u teškim problemima!

Kći Cindy Crawford u vezi s najboljom prijateljicom i slavnom manekenkom! Ne čine li se više od prijateljica?

Bila je najbogatija i najslavnija žena na svijetu! No, iza toga se kriju teške traume iz djetinjstva! ‘Još imam noćne more’

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.