Foto: Instagram

Čak je i Žanamari pohvalila ovu golu fotografiju Ecije Ivušić! I Žanamarin muž odobrio!

Autor: Iva Hanzen

S obzirom na to da Ecija Ivušić već tjednima ne prestaje objavljivati polugole fotografije na svom Instagram profilu, mislili smo da smo sve već vidjeli, no posljednja nas je fotografija u zlatnom kupaćem kostimu stvarno oduševila. Izgleda da je oduševila i samu Eciju jer ju je objavila i u obliku fotografije i u obliku Storya. Na Storyju je preko fotografije ‘zalijepila’ pješčani sat pa je izgledalo kao da je gola, no u fotografijama je ipak otkrila da na sebi ima zlatni kupaći kostim. To međutim nije umanjilo naše divljenje prema Ecijinom tijelu, a pohvale za isto dobila je i od strane slavnih i od strane ne tako slavnih Hrvata.

Screenshot Instagram

Žanamari joj je napisala: ‘Golden girl ?'(Zlatna djevojka), a i ostali komentari na račun Ecijina izgleda bili su bombastični kao i ona sama. K tome je i  Žanamarin suprug, Mario Perčić također Eciji dao lijep komentar. ‘Fitness inspo’ (Fitness inspiracija), napisao joj je.

 

View this post on Instagram

 

Ne zovu ga zlatni sat bezveze ⏳✨? #summertimesadness . . . #goldenhour #goldenbikini #justgold #✨

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on




‘Žiri je glasao. Odlučili smo da si čista desetka ?’, ‘Ekstremno lijepo i savršeno tijelo, zadivljujuće, poštovanje’, ‘Djevojka-antilopa ??’, ‘Top model ?’, ‘Kao zlato sjajiš od ljepote’, ‘Svaki komentar suvišan….?, ‘Topčina’ i ‘Mačkice…predeš’, samo su neki od ostalih komentara.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.