Instagram

Čak i kraljica Elizabeta bez prebijene pare! Obrušila se na svoje osoblje i masovno podijelila otkaze!

Autor: Iva Hanzen

Već se pisalo o tome kako je britanska kraljevska obitelj pretrpjela značajne financijske gubitke s obzirom na to da turisti zbog pandemije koronavirusa ne mogu posjećivati dijelove Buckinghamske palače koji su otvoreni za javnost, a sada, kako piše britanski The Sun, kraljica najavljuje i rigorozne mjere štednje. Tako će dati otkaze velikom broju osoblja pa je oko 250 članova posluge ponuđena mogućnost dobrovoljnog otkaza jer im palača nije u mogućnosti isplaćivati plaće do daljnjeg. Ovo je ogroman broj, s obzirom na to da kraljica i ostali članovi britanske obitelji koji žive u Buckinghamskoj palači s njom posjeduje 500 članova osoblja.

Naime, kako je palača zatvorena za turiste, kraljica, odnosno zaklada koja je u njezinom vlasništvu, a koja upravlja novcem od posjećivanja palače i ostalih turističkih djelatnosti, ove će godine imati  gubitak od 30 milijuna funti. Na udaru će se posebno naći turistički vodiči, ugostitelji, uredsko osoblje i vrtlari, no sumnjamo da će se kraljica odreći svog osobnog kušača hrane i osobe koja umjesto nje isprobava njezine nove cipele ili pak svog omiljenog čuvara konja i rezača mesa.

U svakom slučaju stanje na britanskom dvoru je prilično loše pa Sun tvrdi da je ovo samo početak te da će uslijediti još otpuštanja.

Kraljica Elizabeta traži apsurdne stvari od svoje posluge! Stvarno pretjeruje, slažete li se?

Kraljica Elizabeta je kriva za seks skandal u koji je upleten njezin sin princ Andrew! Evo zašto!




Na britanskom dvoru se drogiraju, plivaju goli u bazenu i spletkare! Evo što je još otkrio bivši član obitelji!

Morate vidjeti stan u kojem je živjela Lady Di! Ovo je prava skromnost, a ne ona kakvom se Meghan Markle ponosi!




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.