Instagram

Brat princeze Diane otkrio detalje istrage kontroverznog ‘Panorama intervjua’, ali i što misli o seriji ‘Kruna’, a ne misli ništa dobro!

Autor: Iva Hanzen

Mlađi brat princeze Diane, Charles Spencer nastavlja otvoreno govoriti o kontroverznom ‘Panorama intervjuu’  i seriji ‘The Crown’, odnosno ‘Kruna’ koja se prikazuje na Netflixu.Tijekom intervjua s ITV-om novinarkom Lorraine Kelly iz njegovog doma, Charles je potvrdio da je istraga u vezi s kontroverznim intervjuom princeze Diane iz 1995. godine, u tijeku.

Charles je rekao da su ga potresle tvrdnje o tome kako je Martin Bashir postigao to da intervjuira  njegovu pokojnu sestru. Naime, bilo je tvrdnji da je Bashir pokazao princezi Diani lažne račune i rekao joj da se nekome iz palače plaća da daje podatke o njoj i princu Charlesu. Zbog toga je naivna princeza Diana odlučila sama dati intervju kako mediji ne bi izvrtali njezine riječi. Charles je također rekao da BBC očekuju  vrlo ozbiljna pitanja na koja treba odgovoriti jer je nejasno kako su dopustili da se intervju održi, a da to nije učinjeno u najboljoj namjeri.

Brat princeze Diane također je rekao da zna par stvari o Bashiru i onome što je učinio. Nažalost, od Bashira se neće tražiti da odgovara na pitanja nakon što je nedavno bio pozitivan na COVID-19 i podvrgnut je srčanom zahvatu.

Charles je također govorio i o novoj sezoni ‘Krune’ i rekao je da je zgrožen prikazima princeze Diane i njhove bake u seriji. Rekao je da njihova pokojna baka nije bila zlobna osoba, ali tako su je prikazali tvorci ‘Krune’. Charles je također rekao da je Netflix u svim svojim epizodama trebao jasno dati do znanja da je ‘Kruna’ izmišljena, odnosno da je fikcija te da je labavo zasnovana na određenim činjenicama. ‘Na ovaj način gledatelji ne bi pomislili da je ono što gledaju evanđelje’, rekao je Charles.

Charles je dodao da je zabrinut da će Amerikanci pomisliti da je ono što je prikazano u seriji nešto što se dogodilo u stvarnom životu, a to nije slučaj.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Royal-ish (@_althorp)

Charles je također rekao da se osjeća nevjerojatno tužno zbog vijesti da je Meghan Markle doživjela pobačaj prije nekoliko mjeseci. Brat princeze Diane također je rekao da ne može zamisliti agoniju koju prolazi par koji je na ovaj način izgubio svoje dijete. Charles je dodao da su njegove misli s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa.




Charles je jedini rođak princa Harryja koji se javno izjasnio na temu Markleina pobačaja, no neki tvrde da kraljevska obitelj šuti o tragičnom gubitku jer ih je sam princ Harry zamolio da ne komentiraju ovo pitanje prije nego što Meghanin  članak za New York Times bude objavljen. Ipak, isti je objavljen, a kraljevska obitelj i dalje šuti o tome.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.