Instagram

Brad Pitt želi biti s najpoželjnijom ljepoticom u Hollywoodu! Očarala ga jače od Angeline Jolie i Jennifer Aniston!

Autor: Iva Hanzen

Ljubavni život  Brada Pitta ne prestaje biti goruća tema na svjetskoj razini zadnjih šest mjeseci, a isti je bio jednako čitan čak i kada je pandemija koronavirusa bila na vrhuncu. Podsjetimo, od siječnja ove godine se pisalo kako su Brad i Jennifer Aniston opet zajedno, da bi te glasine posustale zadnja dva mjeseca, s obzirom na to da se glumac ne prestaje družiti s mlađahnom kolegicom Aliom Shawkat. No, sada tabloidi Mirror i New Idea tvrde da je glavni holivudski zavodnik bacio oko na  33-godišnju australsku TV voditeljicu i i navodnu bivšu djevojku Toma Cruisea, Renee Bargh.

 

View this post on Instagram

 

3 more sleeps…. ✌? @thevoiceau @channel9 Styled by @__alexwilson__ Glam: @miamakeup ? @taligphotography

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

Renee je Brada intervjuirala na dodjeli nagrada SAG, upravo onoj dodjeli nagrada nakon koje su svi jednoglasno zaključili da su Brad i Jennifer Aniston opet zajedno, s obzirom na to da ju je jedva pustio iz ruku, čemu svjedoče brojne fotografije s tog događaja koje i dalje kolaju internetom.




No, koliko god da je Brad bio očaran Jennifer te večeri, nije mogao ostati imun na zavođenje lijepe Renee koja je otvoreno flertovala s njim, dok je on rekao kako su imali odličnu kemiju dok su razgovarali te da mu se jako sviđa  njezina ambicioznost zbog koje misli da će daleko dogurati, a dodao je i kako je ona u potpunosti njegov tip žene. Mediji su odmah voditeljicu prozvali najpoželjnijom ženom u Hollywoodu jer sudeći po tome da je osvojila i Brada i Toma Cruisea, nitko joj ne može odoljeti.

 

View this post on Instagram

 

That ? though @extratv

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

Inače, ovo nije jedini put da su Renee i Brad flertovali! To su činili i kada je Renee intervjuirala Brada uoči premijere njegovog filma ‘Ad Astra’, a izvor blizak glumcu je otkrio da se Brad nikad ne otkriva nikome na crvenom tepihu, kao što to čini kada je u društvu ove voditeljice. K tome mu je navodno sljedeći korak da ju pozove na spoj. Uf, jedva čekamo paprazzi fotke s njihovog prvog dejta.

Najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh uskoro ide na operaciju koja će joj promijeniti život! Brad i Angie ujedinjeni u ovoj odluci!

Brad Pitt opet uhvaćen u društvu mlađahne kolegice! Evo zašto svi misle da su u vezi iako oni to negiraju!

Svi mjesecima bruje o tome kako Brad Pitt i Jennifer Aniston očekuju bebu! NO, OVO JE PRAVA ISTINA!

Za Brada Pitta se bore čak dvije glumice uz Jennifer Aniston i Angelinu Jolie! Jedna od njih je prava bomba!

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.