Instagram

BOŽANSTVENA Maja Šuput ima brutalno poprsje u ovom videu: Pregledalo ga je već preko 35 000 ljudi

Autor: Iva Hanzen

‘Mislili ste da mirujem???’ napisala je Maja Šuput pored provokativnog kratkog videa kojeg je uploadala na svoj Instagram profil, kako u formatu fotografije, tako i u formatu Storyja koji nestaje nakon 24 sata. Odjevena u rozu bluzu s tankim naramenicama, prošaranu sitnim kristalićima, pokazala je svoje savršeno poprsje i fanovima poslala pusu. Izgleda da nam ovim pjevačica želi dati do znanja da nam sprema nešto novo, a mi s nestrpljenjem iščekujemo što će to biti s obzirom na to da se Maja sada ne bavi samo pjevanjem, nego i dizajniranjem za svoj brend Majushka.

 

View this post on Instagram

 

Mislili ste da mirujem???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Screenshot Instagram

Andrea Andrassy je komentirala: ‘Uuuu kosaaaa ?’, a i fanovi su se složili s tim da Maja ima super frizuru, kao i make up, ali i da općenito izgleda božanstveno. Mi smo pak primijetili da je pjevačica stavila umjetne nokte, dok inače uvijek nosi kratke, a kao da se općenito okrenula glamuroznijem looku pa joj moramo dati i modnu peticu za pomak u stilu. Jako nam se sviđa i kako nosi svoj dekolte. Nije nimalo pretjerala, a opet je zadržala dozu seksepila, dok joj grudi izgledaju tako savršeno, gotovo kao da su umjetne koliko su savršene, iako znamo da nisu. Svaka joj čast.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.