Photo: Clive Mason/Getty Images

BOME NIJE ŠTEDILA NA RIJEČIMA! Iznenadit će vas što je Meghan Markle rekla o Kate Middleton

Autor: Dnevno.hr

Meghan Markle je na svom starom blogu, koji je ugasila kada je počela hodati s princom Harryjem, napisala kako bi voljela postati princeza, ali ne bilo kakva.

Naime, poznata glumica i zvijezda serije ‘Suits’ napisala je malene djevojčice sanjaju da postanu princeze

“Ja sam oduvijek htjela biti She-ra, princeza moći. Za one koji ne znaju tko je ona, to je crtani lik iz 80-ih godina i blizanka He-Mana, poznata po svojoj snazi. Dakle, definitivno ovdje ne pričam o Pepeljuzi“, napisala je tada vojvotkinja.

Za one koji se ne sjećaju, He-man je bio poznati crtić u 80-ima koji se prikazivao i u Hrvatskoj.

Markle je na svom blogu i pisala o medijskoj pažnji usmjerenoj na princa Williama i Kate Middleton uoči njihovog vjenčanja kada su oči cijelog svijeta bile usmjerene na njih.

“Čini se da odrasle žene zadržavaju dječje fantazije. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog vjenčanja i neprekidnu komunikaciju o princezi Kate“, komentirala je tada vojvotkinja.

Markle je to rekla prije  intervjua s libijskom princezom Aliom Al-Seunussi zbog kojeg je “samu sebe morala uštipnuti“ jer je bila zvan sebe zbog e-mailove koje su razmjenjivale na temu njezina dobrotvorna rada.




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.