Bombastična Lucija Lugomer objavila još jednu fotografiju u bikiniju i otkrila što joj je najvažnije u životu

Autor: R.A.

Lucija ne odustaje od fotografija u bikiniju...

Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus-size model, ovo ljeto je iskoristila kako bi svim ženama pomogla pronaći idealan kupaći kostim pa smo u posljednje vrijeme vidjeli simpatičnu brinetu u brojnim morskim izdanjima koji su naišli na salve oduševljenja. No, Lucija uvijek jasno naglašava što je najbitnije u cijeloj priči, a to je ljubav prema samom sebi. “Mislim da je najvažnija stvar u životu ljubav prema samome sebi, jer ako se ne volite i nemate poštovanja prema svom tijelom, svojoj duši, svojoj biti, tada ne možete imati stvaran odnos s nekim drugim”, napisala je Lucija uz fotografiju na kojoj pozira u zanimljivom crnom bikiniju.


Naravno, i ova objava je oduševila njene pratitelje kojih Lucija trenutno ima preko 80 tisuća na Instagramu pa su je zasuli brojnim komplimentima.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.