Instagram

‘Blago onom ‘ko će pokraj tebe leći’: Ana Gruica objavila vruću fotografiju u toplesu!

Autor: Iva Hanzen

‘Blago onom ‘ko će pokraj tebe leći’, napisao je jedan od Instagram sljedbenika Ane Gruice Uglešić pored fotografije na kojoj glumica i fitness zvijezda leži na pješčanoj plaži odjevena samo u donji dio kupaćeg kostima, pritom rukama pokriva gole grudi. Riječ je o jednoj starijoj Aninoj fotografiji, ali Ana, kao mnoge slavne Hrvatice, voli tu i tamo objaviti neku svoju stariju fotografiju kako bi motivirala sebe, a i druge, bilo na to da se bolje osjećaju, bilo da naprave neku konkretnu akciju. Nekad ih objavi da bi obilježila neki novi životni moment ili se prisjetila nekog starog.

 

View this post on Instagram

 

Sand, sand…what shall I do(ne)⬅️ #lipuškastaaglupasta? ! ? #tbt2012 #biljanagaurina #intervju #jutarnjilist #summervibes #sandtime #fitaddict #fitmotivation #fitnessgirl

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

No, koji god da je razlog, uvijek oduševi svojom ljepotom pa komentari poput navedenog i ‘Premoćno’, kao i ‘Savršeno atraktivna’ ne čude.




 

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.