Instagram

Bivši tjelohranitelj razvezao usta! Otkrio čime je Angelina zavela Brada i kako ga je otela Jennifer! Uf, koja zavodnica!

Autor: Iva Hanzen

Koronavirus je zadnjih mjeseci možda top tema, no izgleda da je ljubavni život Brada Pitta uvijek aktualan, čak i kada je svijet gotovo na rubu apokalipse. I dok se od zime pomno prati  Bradov odnos s Jennifer Aniston, njegov brak s Angelinom Jolie, kao i sve što se dogodilo prije i poslije istog, praćen je cijelo ovo vrijeme s jednakim žarom.

Kako prenosi US Weekly, sada je bivši  tjelohranitelj Angeline Jolie, Mark Behar razvezao usta te je obasnio što je dovelo do toga da Angelina i Brad završe u vezi, a  onda i braku. I premda je u doba kada su se upoznali, Brad bio u sretnom braku s Jennifer Aniston, Mark tvrdi da je kemija između Brada i Angeline bila toliko snažna i to od samog početka da je bilo neminovno kako će se ‘spanđati’ pa čak i vjenčati. Naime, Mark ih je znao uhvatiti kako se strastveno ljube u pauzama od snimanja filma ‘Gospodin i gospođa Smith’,  na čijem se setu slavni par i upoznao 2005. godine.

Mark je također otkrio kako je Angelina zavela Brada. ‘Tijekom snimanja filma svukla je donje rublje koje se inače koristi na filmskim setovima kako bi glumci izgledali kao da su goli te je potpuno gola došla njemu u krevet u jednoj od škakljivih scena. Svi smo to vidjeli’, objasnio je.

Svi mjesecima bruje o tome kako Brad Pitt i Jennifer Aniston očekuju bebu! NO, OVO JE PRAVA ISTINA!

JEDNOM NAJPOŽELJNIJA, DANAS OČAJNA! Angelina Jolie pokušava naći novog partnera na neobičan način!




Angelini Jolie ozbiljno ugroženo zdravstveno stanje! Jedva hoda, sve je mršavija, a doživjela i psihički krah!




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.