Instagram

Bivši partneri Jennifer Aniston razvezali usta! Otkrili kako im je bilo nakon prekida s njom! Neki su čak i plakali!

Autor: Iva Hanzen

Ljubavni život Jennifer Aniston oduvijek je intrigirao javnost, a pogotovo zadnjih nekoliko mjeseci. No, dok Brad Pitt uporno šuti o pravim detaljima svog odnosa s glumicom, neki drugi njezini bivši razvezali su usta. Riječ je o glumcima Paulu Ruddu i Tateu Donovanu, s kojima je Jennifer izlazila prije braka s Bradom, a dok Brad ima samo riječi hvale za Jen, Paul i Tate su opisali prekide s Jen kao strašna iskustva.

 

View this post on Instagram

 

Feliz Cumpleaños 51 #PaulRudd ??? #AntMan #Marvel #HappyBirthday

A post shared by Fanáticos Del Cine Guatemala (@fanaticosdelcinegt) on

Primjerice, s Paulom  je izlazila 1998. godine, tijekom snimanja filma ‘Object of My Affection’, no kada su se susreli četiri godine nakon toga na snimanju ‘Prijatelja’, Paul je taj susret opisao kao izrazito neugodno iskustvo te se osjećao kao da ne bi trebao biti na setu, dok je primijetio i to kako Jennifer nije bilo baš svejedno. No, kako su oboje pravi profesionalci, uspjeli su odraditi posao i to kroz čak nekoliko epizoda. Podsjetimo, Paul se u ‘Prijateljima’ pojavljuje pri kraju serije, odnosno u zadnjoj sezoni i to kao Mike, zaručnik, a onda i suprug Phoebe Buffay, koju je glumila Lisa Kudrow. 




 

View this post on Instagram

 

?#mikefriends #phoebebuffay




A post shared by F•R•I•E•N•D•S (@rachel.monica.phoebe) on

Tate Donovan, je pak u ‘Prijateljima’ igrao Jenniferinog, odnosno Rachelinog partnera Joshuau. Par je prohodao prije nego što je Tate dobio ulogu u ovoj kultnoj seriji te je istu dobio upravo zahvaljujući Jen jer ga je ona preporučila. No, kada je snimanje epizoda s Tateom počelo, par je već prekinuo, pa je i njemu bilo izrazito teško glumiti s Jen. No, za razliku od Paula kojem je samo bilo neugodno, Tate je priznao da mu je  užasno teško te bi se nakon  snimanja vraćao u  garderobu i plakao.

No, ne bismo išli toliko daleko da tvrdimo, kao strani mediji, da je Jennifer uništila svoje bivše jer bi svakome bilo neugodno glumiti u istoj seriji ili filmu nakon prekida, a činjenica da mi kao gledatelji nismo niti u jednoj epizodi doživjeli napetost između Jen i spomenutih glumaca, ide samo u prilog tome koliki su spomenuti glumci, ali i sama Jen, profesionalaci kada su su uspjeli tako ugušiti teške emocije koje su prolazili.

Također, neki drugi Jenniferini bivši nemaju baš nikakav problem s tim da nastave svoji život nakon odnosa s njom pa se tako ovih dana piše da glumac Justino Theroux navodno očekuje bebu s glumicom i bivšom suprugom Toma Cruisea, Katie Holmes. 

Podsjetimo, Theroux i Aniston započeli su vezu 2011., nakon što su zajedno završili snimanje filma ‘Wanderlust’. Zaručili su se 2012., a vjenčali su se 2015. godine te su se rastali 2018. No, Justin je njihov prekid opisao kao najnježniji ikad te je izjavio kako prema svojoj bivšoj supruzi osjeća golemo poštovanje. Oboje ne zamjeraju jedno drugome baš ništa te su u odličnim odnosima nakon svega, što je za Jen ipak potvrdila većina njezinih bivših partnera.

U svakom slučaju američki tabloidi pišu kako su Justin i Katie već mjesecima u tajnoj  vezi, koja ide toliko brzo da je Katie ne samo trudna, već se Justin već uselio kod Katie, koja živi sa 13-godišnjom kćeri Suri, koju je dobila u braku s Tomom Cruiseom. Doduše, neki tvrde da je ovo izmišljotina te kako je Kate samo rekla da bi voljela imati još jedno dijete dok može, s obzirom na to da je prešla 40.-u i dok je biološki sat još na njezinoj strani.  Također, neki tvrde da par nije u vezi te da je jedino što ih veže činjenica da oboje živi u New Yorku, a Katie navodno još nije niti spremna za vezu jer se još uvijek oporavlja od odnosa s glumcem i pjevačem Jamiem Foxxom, s kojim je nekoliko mjeseci bila u vezi prošle godine, sve dok nije saznala da ju vara.

U svakom slučaju, kada se sve rečeno uzme u obzir, Jennifer na kraju uopće ne ispada kao tako loša bivša djevojka i supruga.

Svi mjesecima bruje o tome kako Brad Pitt i Jennifer Aniston očekuju bebu! NO, OVO JE PRAVA ISTINA!

SRCE ĆE NAM OTKAZATI! Jennifer Aniston se skinula za čak dva prestižna časopisa povodom 51. rođendana! Otkrila i detalje vezane uz Brada!

 

 

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.