Instagram

Bivša Miss svijeta otkrila kako je izgledala prije slave! Inače na meti medija zbog deset godina mlađeg supruga!

Autor: Iva Hanzen

Priyanka Chopra Jonas indijska je glumica, pjevačica i filmska producentica, a ujedno je i pobjednica izbora za Miss svijeta 2000. godine. Danas je Chopra jedna je od najplaćenijih i najpopularnijih zabavljačica u Indiji, a zadnjih nekoliko godina veliku pažnju plijeni i u Hollywoodu, ne samo zbog svoje zanosne ljepote, već i zbog činjenice da je 10 godina starija od svog supruga, mlađahnog glazbenika Nicka Jonasa, za kojeg se udala prije dvije godine. Priyanka naime ima 38 godina, dok je Jonas ovu jesen napunio 28. Iako je mnogima ovaj par neobičan zbog njihove kulturološke i dobne razlike, oni tvrde da je upravo ona ono što ih spaja. Koliko se vole, svjedoči i činjenica da su svoju ljubav ovjekovječili čak dva puta. Tako su jednu svadbu održali u Indiji, a njoj je čak prisustvovao i indijski premijer, dok su drugu održali u New Yorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

I dok par često plijeni pozornost svojim pojavljivanjem u javnosti, ovaj put je samo stara fotografija lijepe glumice bila dovoljna da internet eksplodira. Naime, na Instagramu je podijelila fotografiju iz perioda kad je imala 17 godina. Fotografija je snimljena 1999. godine, dakle neposredno prije njezinog osvajanja titule Miss svijeta.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)




Podsjetimo, Priyanka je karijeru započela u rodnoj Indiji, glumeći u bolivudskim hitovima, da bi se nakon slave postignute u rodnoj zemlji preselila u SAD gdje ju je proslavila serija ‘Quantico’, emitirana od 2015. do 2018. godine. Trenutno je u pripremi njezina autobiografija ‘Nedovršena’, u kojoj će otkriti neka prilično teška iskustva s kojima se susrela.

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.