Instagram

Biste li prepoznali Ninu Badrić na ovoj staroj fotki? Na drugoj ju zasjenila ljepota mlade Doris Dragović, a i Franka Batelić podijelila fotku iz 90-ih!

Autor: Iva Hanzen

U nedostatku lokacija za fotografiranje zbog samoizolacije, mnoge su slavne Hrvatice posegnule za svojim starijim fotografijama koje sada nostalgično objavljuju na Instagramu. Tako nas je Nina Badrić u obliku Instagram Storyja oduševila s nekoliko fotografija s početka karijere, a nama se posebno svidjela ona na kojoj se nalazi s mladom Doris Dragović, od čije smo ljepote ostali bez riječi. Nina nas je pak potpuno zbunila svojom starom crno-bijelom fotografijom koju također možete vidjeti ispod jer je gotovo neprepoznatljiva u odnosu na danas, ali to je samo dokaz koliki je masivan pomak u stilu doživjela. Naravno, Nina je bila prekrasna i tad, pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da se na početku njezine karijere, fotografije za časopise nisu toliko retuširale.

Instagram Story
Instagram Story

 

Instagram Story

Fotografiju s Doris možete bolje vidjeti i na Facebooku na kojem je prikaz ove dvije pjevačke dive izazvao ozbiljno oduševljenje.

I Franka Batelić je svoje fanove počastila starom fotografijom, i to onom iz djetinjstva s bratom Nikolom u naručju, a premda je sličnu fotografiju podijelila prije par dana, fanove je istim intenzitetom oduševio ovaj prizor male Franke te su joj jednoglasno poručili da u ona i Nikola apsolutno preslatki.

 

View this post on Instagram

 




Duo Batelić ❤️ ‘Nedodirljivi’ od ranih devedesetih. @nikola_batelic ( čak imamo i matching haircuts ?? ) #littlebrother #mi #childhood #novisingl #nedodirljivi

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on




Franka Batelić objavila prastaru fotografiju! Tko bi rekao da će izrasti u jednu od najljepših žena na svijetu!

Doris Dragović nas fotografijama iz mladosti podsjetila kako je bila lijepa, a pokazala je i da je prava vjernica

Evo kako je Petar Grašo izgledao prije 20 godina! Oduševile nas stare fotografije sa Severinom, Doris Dragović i Danijelom Martinović!

‘Muti razum’ Nije li Nina Badrić turboseksi na ovoj staroj fotografiji s Emilijom Kokić?

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.