Instagram

Biste li prepoznali Ninu Badrić na ovoj fotografiji iz doba Jugoslavije? ‘Dobra stara vremena’ i ‘Čarobno’ poručili pjevačici

Autor: Iva Hanzen

U nedostatku lokacija za fotografiranje zbog mjera samoizolacije koje su nastupile tijekom pandemije koronavirusa, mnoge su zvijezde proteklih mjeseci posegnule za svojim starim fotografijama i to pogotovo onima iz doba djetinjstva. I premda su slavne Hrvatice popunile Instagram profile novim fotografijama čim su popustile spomenute mjere, Nina Badrić još uvijek je nostalgična. Tako je svoje pratitelje oduševila fotografijom iz 1982. godine, što će reći da na njoj ima deset godina.

 

View this post on Instagram

 

Kronika jednog vremena • • Hvala autoru ove fenomenalne fotke ?? • • #ninabadric #polet #Zagreb #1982 Photo by Miroslav Zadro?

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Izgleda da je i njih pogodila nostalgija za nekim starim vremenima kada je sve bilo ljepše i jednostavnije pa su ju obasuli komentarima poput: ‘Jaoooooooo❤️’, ‘Preslatka bila i ostala Nina ??’, ‘Divna ?’, ‘Predivnog vremena’, ‘Vrh?’, ‘U onom kiosku iza smo prve žvake kupovali. Pozdrav generaciji od jednog iz A razreda’, ‘Super fotka? Gle ponosne face kao da nosi štafetu??’, ‘Ajme predobro. Vratilo me unazad nostalgično’, ‘Čarobno ?’, ‘Icuceee koji osmjehic!! A mala ima stav oduvijek ??❤️❤️❤️’, ‘Ovo mi je fenomenalno❤️’, ‘Odlična fotka???’, ‘Ista ostala’ i ‘Dobra stara vremena❤️❤️❤️?????’.




Ninina majka Mila u komentarima je također izrazila oduševljenje, a mnogi su fanovi pjevačice ustvrdili da je njezin nećak Marc ista Nina riječima poput: ‘Nina, tvoj necak Marc tako lici na tebe kada si bila mala❤️???..krv nije voda❤️’ i ‘Marc je na tetu.. Sličnost je očita ?’, s čime se i mi slažemo.

Biste li prepoznali Ninu Badrić na ovoj staroj fotki? Na drugoj ju zasjenila ljepota mlade Doris Dragović, a i Franka Batelić podijelila fotku iz 90-ih!

Jelena Karleuša objavila fotografiju staru čak 25 godina i otkrila nešto što nismo znali do sad! Fanovi u suzama!

Bojana Gregorić objavila fotografiju staru 30 godina! Ako ovo nije najljepša žena na svijetu, ne znamo tko je! ‘Rijetkost si’

TEŽAK ŽIVOT JUGOSLAVENSKE GLUMICE:Bojana Gregorić Vejzović nas ganula fotografijom s majkom

 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.