Instagram

Antonija Blaće napravila anketu: Pitala Hrvate boje li se koronavirusa! Neki odgovori će vas iznenaditi!

Autor: Iva Hanzen

Situacija s koronavirusom toliko je zabrinula Hrvate da su se istom odlučili pozabaviti i hrvatski celebritiji. Tako je Antonija Blaće putem Instagram Storyja napravila malu anketu, u istoj smo saznali što obični Hrvati misle na ovu temu. Dok jedni misle da je cijela priča prenapuhana, drugi tvrde da sve rješava molitva, odnosno da vjera uništava  i koronu, a treći se jednostavno slažu s time da treba prati ruke i voditi se uputama od strane doktora koje se tiču higijene.

Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story
Instagram Story

 

Instagram Story
Instagram Story

 

Instagram Story

Sudeći po Antonijinoj reakciji, voditeljica se boji da Hrvati nisu dovoljno ozbiljno shvatili koronavirus, a što se tiče odgovora na pitanje poduzimaju li osnovne higijenske mjere zaštite, Antonija nije još podijelila iste, no sigurni smo da će i njih kroz koji dan objaviti na svom Instagram profilu. Bit će zanimljivo saznati što pak Hrvati kažu na tu temu.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.