Instagram

Angelini Jolie ozbiljno ugroženo zdravstveno stanje! Jedva hoda, sve je mršavija, a doživjela i psihički krah!

Autor: Iva Hanzen

Već mjesecima se piše o tome kako je Angelina Jolie u strašnom stanju. Prvo je u veljači ove godine američki tabloid NW magazine lansirao vijest da se  glumica odlučila na drastične mjere kako bi oduzela Brada Pitta Jennifer Aniston. Naime, prema njihovim tvrdnjama otišla je ‘pod nož’ te je  izdvojila čak 1.4 milijuna dolara za taj pothvat. Uz to su naveli kako Angelina koristi pilule za izbjeljivanje kože i filere te da je korigirala bradavice i  podočnjake. Kao da to nije dovoljno, latila se i botoksa, redovitih pilinga i zatezanja kože, a navodno je opet korigirala i nos.

Sada NW magazine tvrdi da  Angelina ne vodi samo bitku sa starenjem, već i da joj je zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. Oni tvrde da je početkom ove godine doživjela živčani slom,  a izvor blizak glumici, za tabloid je rekao kako je Angelina toliko slaba da jedva može stajati te da je uz  česte vrtoglavice, konstantno na rubu rušenja. Ovome svakako pridonosi njezino uporno odbijanje hrane pa je tako do nedavno imala svega 45 kilograma te je živjela na voću, proteinima i kavi, dok bi si tu i tamo priuštila komad pizze. Sada pak njezine  asistentice tvrde da ne jede baš ništa, a kako su cijeli dan s njom, na svoje su oči vidjele da uopće ne konzumira hranu zadnjih tjedana. Pojede malo grožđa tu i tamo, a ostatak dana pije ogromne količine kave, tvrde one, ako je vjerovati NW magazineu.

Tabloid također tvrdi da premda su Brad i Angelina nedavno udružili snage kako bi se brinuli za kćeri Shiloh i Zaharu, koje su imale operacije, Angelina je poludjela kad je čula da je Brad u netkom trenutku došao s Jennifer posjetiti djevojke.

I dok neki tvrde da su ovo pusta naglabanja, činjenica je da nitko nije vidio Angelinu već mjesecima, osim što su ju paprazzi uhvatili dok je posjećivala Shiloh i Zaharu u bolnici, no po običaju se skrivala iza ogromnih sunčanih naočala i ‘oversize’ odjeće u crnoj boji koja ne daje naslutiti pravi izgled njezinog tijela. Ipak, kako je Angelina i prije bila sklona anoreksiji, zaista je moguće da se opet bori s istom.







Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.