Foto: Instagram

Angelina Jolie i Brad Pitt opet na sudu, ovaj put ne zbog skrbništva nad djecom!

Autor: Dnevno

U posljednjih pet godina, Angelina Jolie i Brad Pitt potrošili su više od milijun dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za skrbništvo na djecom. Okončanju najpoznatije brakorazvodne parnice ne nazire se kraj, a već su se pojavili prvi problemi, upravo i razloga jer se supružnici nisu dogovorili niti oko imovine, a kamoli oko djece. No, čini se da Angelina sad želi što prije pokidati sve veze koje ju vežu za bivšeg supruga.

Naime, u trenutku kad je Angelina 2016. godine zatražila razvod, automatski im je blokirana sva imovina. Među istom nalazi se i vinarija koju Angelina i Brad zajedno posjeduju, koja Angelini čini se počinje stvarati glavobolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by freakingsuun (@_freakingsuun_)

Naime, vinariju dijele po pola, a ona je za svoju polovicu pronašla kupca kojem želi prodati sve svoje udjele, no prodaja ne ide baš glatko.




Kako piše Page Six, glumica je po drugi put predala zahtjev u Los Angelesu o uklanjanju privremene zabrane pristupa njihovoj imovini. Za razliku od žurnog zahtjeva koi je odbijen u lipnju, najnoviji zahtjev tek treba biti razmotren.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Celebrity Insider | Celeb News (@celebritinsider)

Angelina Jolie prodaje svoj udio u vinariji cijelom poslovanju s vinima koje ona i njezin bivši suprug Brad Pitt zajednički posjeduju, piše Page Six.

Hoće li uspjeti prodati svoj dio Nouvel LLC-ja, kompanije smještene u Luksemburgu koja vodi poslove vezane uz vinograd Chateau Miraval, ostaje tako za vidjeti. Glumičin pravni tim napomenuo je za strane medije kako su  bivši supružnici dosad imali dugotrajne pregovore. Što o ovom potezu mislim Brad Pitt nije poznato.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.