Instagram

Adele napokon postigla sporazum o razvodu s bivšim gotovo dvije godine nakon prekida! Ovo će pogoditi njezin bankovni račun, ali ne i unutarnji mir!

Autor: Iva Hanzen

Adele i poduzetnik Simon Konecki postigli su dogovor o nagodbi za razvod, potvrđuje People.

Bivši par je podnio papire za razvod u petak na sudu u Los Angelesu, no sudac još nije službeno raskinuo njihov brak.

Podsjetimo, Adele, koja s Koneckim dijeli 8-godišnjeg sina Angela, prvi je put najavila njihov raskid u travnju 2019. nakon sedam godina provedenih zajedno. “Adele i njezin partner razdvojili su se”, rekli su tada njezini predstavnici u izjavi Associated Pressu. “Posvećeni su odgoju sina s ljubavlju. Kao i uvijek traže privatnost. Daljnjih komentara neće biti.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele and Simon😘😍💋💕 (@konecki_)




32-godišnja Adele  je podnijela zahtjev za razvod pet mjeseci nakon vijesti o prekidu, navodeći nepomirljive razlike kao razlog razdvajanja i tražeći zajedničko skrbništvo nad njihovim sinom. U to je vrijeme u zahtjevu za razvod, koji je na uvid dobio magazin People, pisalo da će se supružnici u postupku dogovoriti i oko podjele imovine.  Ovo međutim znači da bi Adele mogla ostati bez dijela svog bogatstva, koje se procjenjuje na oko 140 milijuna funti te uključuje luksuzne nekretnine u vrijednosti od 34,7 milijuna funti. Situacija je takva da Adele dnevno zarađuje 73 tisuće funti, dok je Konecki tijekom braka zaradio tek oko 2 milijuna funti. Ipak, kako prije braka nisu potpisali predbračni ugovor,  prema zakonu sve što je stečeno tijekom braka, dijeli se na pola.

No, kako je Adele u međuvremenu izgubila 45 kilograma te se osjeća sretnije i ispunjenije nego ikad, što i sama često napominje putem svojih društvenih mreža i u intervjuima, vjerujemo da se neće previše brinuti zbog manjka novca na računu. Uostalom, ona i Konecki u dobrim su odnosima, a u svibnju prošle godine izvor je rekao magazinu People da Adele i Konecki žive jedno preko puta drugog u L.A.-u, kako bi bili što bolji roditelji svom djetetu usred pandemije koronavirusa. “Rade ono što je najbolje za Angela. Njezin je sin njezin svijet”, rekao je izvor za People.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

K tome je u listopadu  izvor za People potvrdio da se Adele zabavlja s britanskim reperom Skeptom. “Oni se kreću u istim krugovima u Londonu, a ona se samo zabavlja”, rekao je izvor tad.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.