Instagram

50-godišnja Naomi Campbell izgleda senzacionalno u toplesu na novoj naslovnici prestižnog časopisa!

Autor: Iva Hanzen

Legendarni 50-godišnji supermodel Naomi Campbell pozirao je u toplesu u svom domu u Keniji za naslovnicu proljetnog izdanja časopisa i-D, ne noseći ništa osim crnih gaćica brenda Same Swim i pernatog pokrivala za glavu nadahnutog karnevalom, s potpisom brenda Maximilian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @madamefigstagram

Unutar samog  izdanja Campbell pozira u mnogo dramatičnijim outfitima, koje možete pregledati ako prstom pomičete u desno na Instagram objavama u tekstu, a od kojih se posebno ističe onaj s floralnom haljinom Melitte Baumeister, onaj s ogrtačem Dior Haute Couture,  onaj u kupaćem kostim Vaquera i onaj u odijelu Christophera Johna Rogersa.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by @madamefigstagram




“Osjećala sam se ponosno, ponizno i ​​sretno što sam bila dio snimanja s mladim kreativcima koji su svi moje boje kože i što počinjem raditi s njima nakon toliko godina provedenih u modnoj industriji”, rekla je Naomi tijekom snimanje, dok ju je fotografirao Luis Alberto Rodriguez, a stilizirao Carlos Nazario.

“Rijetko mi se to dogodilo. Luis je treći crni fotograf u s kojim sam radila u cijeloj modnoj karijeri “, dodala je.

Campbell je također govorila o iskustvu snimanja naslovnice u svojoj matičnoj bazi u Keniji. “Kad vidite ove fotografije, nadam se da ćete vidjeti  da je Kenija lijepa, da je Afrika lijepa”, rekla je. “Mislim da će ljudi sada zaista otvoriti misli i početi shvaćati da je prava ljepota u Africi. Toliko je dragulja, toliko skrivenih tajni. Dolazim ovdje od 1994. i još uvijek otkrivam stvari”, objasnila je i dalje predivna Naomi.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.