Uživajte u nastupu Zdenke Kovačićek!

Autor: Dnevno/M. T.

Jedna od naših najboljih jazz/blues pjevačica, Zdenka Kovačiček, u srijedu 3. srpnja stiže u Jazz Garden Savske 160. Ulaz na koncert, koji je organiziran u suradnji s Jazz.hr-om, je besplatan!

Pjesme koje je ona proslavila ‘Zbog jedne melodije davne’, ‘Frka’, ‘Žena za sva vremena’ postale su evergrinima, a značajan je i njezin opus Janis Joplin i Elle Fitzgerald s kojim je izvela dvije predstave u Komediji i polučila veliki uspjeh.

Zdenka Kovačiček posvetila se daskama koje život znače cijeli svoj život. Sa 5 godina počinje glumiti, pjevati i plesati u ZeKaeMu, sa 13 započinje pjevačku karijeru u Duo Hani i postaje teenagerska senzacija. Nastupi na TV-u, snimljeni film i ogromna popularnost odveli su Duo Hani na turneju po Europi, gdje nastupaju sa velikim zvijezdama kao npr. Peter Kraus, Lou Van Burg, Bill Haley itd. Zdenka je danas u svojoj najzrelijoj dobi sa 60 godina sjajne karijere iza sebe, još uvijek u samom vrhu hrvatske glazbene scene, veliki je uzor mladim generacijama, a pred njom su tek sada najveći projekti: kazališni i koncertni.

Autor:Dnevno/M. T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.