PROMO

Uvod u ludo i nezaboravno ljeto? Sve će vam pokazati Jole koji poziva na ljetnu zabavu

Autor: Dnevno

Za sve obožavatelje „Partijana“ je uvod u ludo i nezaboravno ljeto

Ljeto je rezervirano za odmor i opuštanje, a kako bi bilo još začinjenije i zabavnije, Joško Čagalj – Jole, jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, pripremio je pravi ljetni hit koji će sigurno odzvanjati u svakom dobrom društvu koje zna kako napraviti pravi tulum. Pjesma ima iznimno plesan ritam uz koji će rijetko tko ostati na mjestu ravnodušan.

Stihovi pjesme koje potpisuje Robert Pilepić, jednostavno zovu na ples i pjesmu bez razmišljanja o tome što donosi sutra. Sam spot očekivano je razigran i odiše pozitivnom energijom za koju je kao i uvijek zaslužan neumorni Jole, a ovoga puta su mu se pridružile simpatične dame željne tulumarenja i dobre zabave. Za glazbu je zaslužan Pero Kozomara, za aranžman Leo Škaro, a režiju spota potpisuje Rino Barbir. Latino prizvuci koji prožimaju „Partijanu“ dodatan su začin koji pjesmi daje onu pravu dozu ljetnog okusa koktela, te zovu na noćne provode i potpunu bezbrižnost.

 „Po prirodi se volim opustiti u dobrom društvu i uz dobre ritmove. Moj dugogodišnji suradnik i prijatelj – Pero Kozomara mi je jedno jutro nakon ludog izlaska pustio pjesmu i odmah sam znao da je to to. Prava partijana za ovo ljeto. Cijelo ljeto ćemo se družiti diljem jadranske obale, a onda će vrhunac partijane biti u zagrebačkoj Ciboni, 12. listopada, kada spremam veliki koncert za 20 godina karijere i ljubavi koju dobivam od strane svoje publike.“ – rekao je Jole.

Ova pjesma je savršena uvertira u nadolazeći veliki koncert u zagrebačkoj Ciboni, 12. listopada, kada će Jole sa svojim obožavateljima zajedno proslaviti velikih 20 godina karijere, gdje će atmosfera biti i više nego odlična tj. bit će prava partijana.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.