Foto: YouTube, Instagram

‘UPUCAVAO MI SE NEVEN CIGANOVIĆ’: Neočekivano priznanje Aleksandra Stankovića: ‘Ostao sam paf!’

Autor: Š. P.

Gostujući u Podcast Incubatoru, HRT-ov urednik i voditelj Aleksandar Stanković otkrio je anegdotu vezanu za nekadašnjeg stilista i neumornog društvenog kroničara Nevena Ciganovića.

“Upucavao mi se u svlačionici Neven Ciganović”, priznao je Stanković, a voditelj Marko Petak je komentirao: “Čekaj, je li moguće?!”.

“Cigi i ja smo bili sami… Moram priznati da mi je čak malo neugodno bilo, on je dosta izravan, dal’ se za*ebavao ili ne, ne znam, ali ostao sam paf, šta sad je****”, ispričao je Stanković.

“Inače je duhovit čovjek”, zaključio je voditelj koji je ranije ovog tjedna na naslovnicama bio zahvaljujući komentaru na HRT-ovu politiku otkupa dokumentarnih emisija. “Da su mi bar rekli da mi putopis ne valja, shvatio bih. Rekli su mi kako nema novaca, a znam da ima”, zaključio je Stanković u podcastu.

Odgovor Nevena Ciganovića možete pročitati ovdje!




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.