Foto: YouTube

UPLEO SE U VJEČNU HRVATSKU RASPRAVU: Zbog samo jedne riječi slavnog britanskog kuhara reagirala su i veleposlanstva!

Autor: Š. P.

Je li more voda? U staru hrvatsku raspravu koja se najčešće vodi ljeti na plažama potpuno se nesvjesno upleo i slavni britanski kuhar Gordon Ramsay. Na National Geographicu prikazana je, naime, epizoda serijala “Uncharted” snimana u Hrvatskoj, a neki su gledatelji primijetili njegov ‘gaf’ i odmah ga pronijeli na društvenim mrežama.

“Gordon Ramsay je Jadransko more nazvao ‘vodom’ i morali smo promijeniti program”, napisao je jedan korisnik Twittera. Uslijedile su brojne reakcije ironičnog čuđenja i zgražanja, a mnoge je iznenadila i promptna reakcija irskog veleposlanstva u Hrvatskoj.

“Ukazat ćemo na ovo našim prijateljima u britanskom veleposlanstvu u Hrvatskoj. Oni će razgovarati s gospodinom Ramsayjem i pomoći u popravljanju bilateralnih odnosa što je prije moguće”, objavljeno je na Twitter profilu veleposlanstva Republike Irske.

“Potrebno je hitno djelovanje! Pripremljen je briefing za gospodina Ramseya”, odgovorili su iz britanskog veleposlanstva u Hrvatskoj.




Pogledajte ulomak iz epizode snimane u Hrvatskoj!

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.