Screenshot: TikTok

UPLAŠIO FANOVE! Severinin najdraži pjevač pao usred koncerta i ostao nepomično ležati: ‘Laku noć svima’

Autor: Dnevno.hr/N.K.

Pjevač Bruce Springsteen nedavno je doživio pravu nezgodu na pozornici. Naime, legendarni pjevač spotaknuo se dok se pokušavao popeti stepenicama na binu u Johan Cruyff Areni u Amsterdamu. S gitarom oko vrata, Bruce je promašio stepenicu i nespretno pao, a publika je ostala u šoku.

Legendarni roker ostao je nepomično ležati na leđima nasred pozornice nakon čega su mu u pomoć priskočili ostali članovi benda.

Nedugo nakon pada ustao je s osmijehom na licu i dobio veliki aplauz publike. Srećom, Bruce nije ozlijeđen tijekom pada tako da je mogao nastaviti s koncertom.

Ustavši, u šali je povikao: “Laku noć svima”, prije no što je ponovno uzeo svoj instrument u ruke i nastavio s koncertom.




Screenshot: TikTok

Podsjetimo, na njegovom je koncertu u Rimu nedavno bila i pjevačica Severina, koja je u nekoliko navrata isticala da joj je on idol, a jednako oduševljena bila je i na koncertu.

Moj dečko iz osnovne škole Bruce Springsteen je i dalje najzgodniji frajer na planeti ‘, poručila je pored galerije fotografija koje je objavila.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je nedavno sa sinom Aleksandrom posjetila Vatikan. Pjevačica je objavila niz fotografija i videozapisa s putovanja, a njezini obožavatelji primijete da je jedna stvar zajednička svim fotkama. Naime, niti na jednoj se slici ne vidi Aleksandrovo lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjećamo, od 2019. godine Severina ima sudsku zabranu objavljivanja fotografija svog sina na društvenim mrežama. Kazna za taj prekršaj izrečena je tada na 3000 kuna i može se uvećavati duplo svaki put kad se zabrana prekrši. Takva zabrana donesena je na zahtjev Milana Popovića, Aleksandrovog oca.

Autor:Dnevno.hr/N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.