Foto: Instagram

UNUKA NAJBOGATIJE HRVATICE! Bivša djevojka Brune Petkovića uživala s bakom: ‘Nisam imala lutke i barbike kao druge djevojčice’

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Bivša manekenka Tea Slavica javnosti je poznala poznata nakon što je prekinula svoju vezu s Hrvatskim reprezentativcem Bruno Petkovićem. Budući da se Tea neko vrijeme bavila manekenstvom, danas je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje redovno objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, a na Instagramu je prati više od 14 tisuća ljudi. No, malo tko zna da je atraktivna brineta ujedno i unuka Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih Hrvatica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli お茶 (@tea_slavica)

Upravo je s bakom Tea na austrijskoj špici jučer ispijala koktele, a njihovo druženje podijelila na svom Instagram Stroyju.

Vrijeme je za aperol spritz s bakom“, napisala je Tea u opisu fotografije.




Screenshot: Instagram

“Baka Zdenka vodi bečku tvornicu Thomastik Infeld, koja je jedan od najvećih proizvođača žica za gudačka i trzajuća glazbala na svijetu i ove je godine proslavila stotu obljetnicu. Dolazim iz umjetničke obitelji. Baka ima kolekciju od 14.000 slika, a cijela obitelj uživa u umjetnosti, glazbi, kulturi opere. Moj dida Peter Infeld bio je operni pjevač”, svojedobno je ispričala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli お茶 (@tea_slavica)

Na prvi pogled na Teinom Instagram profilu, može se zaključiti da je velika ljubiteljica konja i jahanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli お茶 (@tea_slavica)

“Jahanje je moja ljubav od djetinjstva. Nisam imala lutke i barbike kao druge djevojčice, moje su igračke uvijek bili konji, plišani, plastični… A onda mi je, kada sam imala 15 godina, baka ispunila želju i kupila konja. Prije toga sam se već tri godine bavila jahanjem engleskih konja, čak sam i pala s jednog. Digla sam se i nisam imala teže ozljede, ali mama nije bila presretna i nije htjela da se profesionalno bavim jahanjem”, rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli お茶 (@tea_slavica)

Bavila sam se nizom sportova – tenisom, plesom, jahanjem, veslanjem, skijanjem i bordanjem – ali škola mi je, a sada faks, uvijek na prvome mjestu. Više se vidim u biznisu jer me to najviše zanima. Voljela bih se usmjeriti na područje financija. Nadam se da ću se prvo sama dokazati u tom svijetu, a kada postignem uspjehe, nastavit ću raditi u obiteljskoj tvrtki”, dodala je.

Podsjećamo, lijepa Zagrepčanka je 2019. godine okončala svoju ljubavnu vezu s nogometašem brunom Petkovićem.

Bruno Petković je od sada slobodan dečko”, napisala je Tea u poruci.

Screenshot: Instagram

Bila je vjerni pratitelj Brune na Dinamovim utakmicama i nastupima za reprezentacije. U intervjuu za Story, Bruno je jednom prilikom istaknuo da mu je Tea najveća potpora, uz njegovu obitelj.

”Prije utakmice moja dužnost kao djevojke jest da ne nabijam nikakav presing te da budem tu ako mu treba razgovor i da mu stojim kao podrška”, izjavila je tada.

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.