Foto: YouTube

‘UMRO JE KAO PRAVI KAUBOJ…’ Obožavani glumac iz američkih sapunica se srušio na setu, kolege su u šoku!

Autor: Š. P.

Jay Pickett, poznati glumac iz najdugovječnijih sapunica u povijesti televizije, poput “General Hospital” i “Days of Our Lives”, preminuo je u 60. godini.

CNN piše da je njegovu smrt potvrdila supruga Elena Pickett. Redatelj Travis Mills otkrio je, pak, da je 60-godišnji glumac preminuo usred snimanja scene za novi film “Treasure Valley”.

“Jay Pickett, naš glavni glumac, pisac, producent i autor ovog filma iznenada je preminuo dok smo se na lokaciji spremali snimiti scenu. Naša srca su slomljena, tugujemo zbog njegove obitelji koja je potresena ovom tragedijom”, napisao je Mills na službenoj Facebook stranici filma.

“Radio je ono što je volio – glumio je, jahao konje, stvarao filmove. I bio je veličanstven”, zaključio je potreseni redatelj.

Razlog smrti još nije službeno potvrđen. Mills pretpostavlja da je riječ o srčanom udaru te dodaje da su svi dali sve od sebe kako bi ga održali na životu.

“Jay je umro sjedeći na konju, pripremajući se baciti uže. Umro je kao pravi kauboj. Napisao je cijelu priču i glumio u njoj. Jako će nam nedostajati”, napisao je jedan član ekipe filma na kojem je Pickett radio u trenutku smrti.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.