FOTO: YouTube/Instagram

Umjetna inteligencija ovih pet osoba smatra najkontroverznijima u Hrvatskoj

Autor: Barbara Grgić

Umjetna inteligencija napreduje iz dana u dan, a kada je hrvatski estradni život u pitanju, čak je i u mogućnosti dati svoj sud, na temelju zasada nepoznatih kriterija.

Tako smo, primjerice, Chat GPT upitali da nam da listu najkontroverzijih osoba u Hrvatskoj.

U nastavku donosimo cijeli odgovor umjetne inteligencije.

Foto: Guliver

“Najkontroverznije osobe iz estradnog života u Hrvatskoj mogu se mijenjati tijekom vremena i ovise o mnogim faktorima, uključujući medijsku pokrivenost i društvene događaje. Evo nekoliko osoba koje su bile kontroverzne ili su privukle znatnu medijsku pozornost u prošlosti:

Severina Kojić: Popularna pjevačica koja je bila izložena brojnim kontroverzama i medijskim skandalima tijekom godina, uključujući kontroverzni video sadržaj, sudski sporovi i javne svađe.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Marko Perković Thompson: Pjevač koji je kontroverzan zbog pjesama koje su mu pripisivane nacionalističkim i ekstremističkim porukama.

Thompson izbacio novu pjesmu: U njoj se pojavljuju neka legendarna i davno zaboravljena lica

Jelena Karleuša: Iako nije Hrvatica, srpska pjevačica Jelena Karleuša također je privukla pažnju hrvatskih medija zbog svojih kontroverznih izjava i ponašanja.

Foto: Instagram

Nives Celzijus: Poznata po svom provokativnom ponašanju i fotografijama na društvenim mrežama, Nives Celzijus također je bila predmet kontroverze u medijima.

Nives Celzijus o zločinu nad njenom kćeri Taishom: ‘Nikada pravda neće biti zadovoljena’

Neda Ukraden: Dugogodišnja pjevačica koja je bila uključena u različite medijske sporove i kontroverze tijekom svoje karijere”, odgovorio nam je Chat GPT.

‘OD OMILJENE SARAJKE DO OMRAŽENE’ Neda Ukraden otvoreno o teškim trenucima: ‘Kako se ljubav prema svom gradu i toj sredini doživi kao kazna’

Zanimalo nas je i na koje kontroverze konkretno misli.

Ovo je odgovor.

Severina Kojić: Jedna od njenih najpoznatijih kontroverzi bila je objava intimnog videa na kojem je bila s bivšim partnerom. Ova situacija privukla je veliku pažnju javnosti i izazvala mnoge rasprave o privatnosti i posljedicama takvih postupaka.

Marko Perković Thompson: Njegove pjesme, poput “Bojna Čavoglave,” privukle su kontroverze zbog interpretacija kao poticanja na nacionalizam i ekstremizam. Njegovi nastupi su često bili predmetom rasprava o političkim i nacionalističkim porukama.

(VIDEO) Kad rakija ‘udari u glavu’: Pijani četnici 91. pjevaju ‘Čavoglave’

Jelena Karleuša: Jelena Karleuša privukla je pažnju javnosti svojim provokativnim nastupima, izjavama i fotografijama na društvenim mrežama. Njezine izjave o drugim poznatim osobama, uključujući i pjevače iz Hrvatske, često su izazivale polemike.

Sjećate li se što je Karleuša govorila o Hrvatskoj i o Oluji? ‘Treba uvesti jedno pravilo prije nego cajke dođu u grad’

Nives Celzijus: Nives je poznata po svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama te kontroverznim izjavama koje su izazvale mnoge rasprave o njezinoj javnoj slici.

Srpski novinar otkrio tajne estradnjaka: ‘Na jahtama sklapaju poslove i imaju bjesnomučne bakanalije’

Neda Ukraden: Tijekom svoje karijere, Neda Ukraden je bila uključena u različite medijske sporove i kontroverze, uključujući nesporazume s drugim pjevačima i izjave koje su izazvale kontroverze u javnosti”, piše umjetna inteligencija.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.