Instagram

Uma Thurman svom zlostavljaču: Ne zaslužuješ metak

Autor: A. P.

Harvey Weinstein i njegove žrtve..

Putem Instagrama glumica Uma Thurman natuknula je kako ju je zlostavljao Harvey Weinstein te mu poslala  poruku.

“Zahvalna sam da sam živa, na svima koje volim, ali i svima onima koji su imali hrabrosti zauzeti se za druge. Nedavno sam rekla da sam bila ljuta, i imam nekoliko razloga za to, #metoo, u slučaju da niste shvatili iz mojeg izraza lica. Osjećam da je bitno uzeti si vremena, biti pošten i precizan, pa… Sretan Dan zahvalnosti svima! (Osim tebi Harvey, i svim tvojim ‘bolesnim’ urotnicima – drago mi je da ide sporo – ne zaslužuješ metak)”, napisala je.

Osim nesvakidašnje čestitke objavila je i teaser iz “Kill Billa Vol. 2”, filma u kojem se njezin lik, Mlada, osvećuje osobi koja joj je naudila najviše.

Poison Ivy and Mr Freeze #vanityfair @armani @robertvetica @fredrikszrobin @vanityfair




A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Podsjetimo, u emotivnom je intervjuu prije mjesec dana  rekla kako nije spremna progovoriti o zlostavljanju jer je ljuta, a obično kad je ljuta požali zbog načina na koji se izrazila. “Kad budem spremna, reći ću ono što imam za reći”, zaključila je tad.




Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.