Ivo Cagalj/PIXSELL

Udala se Bruna Sanader! Na svadbi sudjelovali brojni poznati političari!

Autor: Dnevno

Najmlađa kćer bivšeg premijera Ive Sanadera Bruna (30) udala se za svog dugogodišnjeg dečka i zaručnika Vedrana Vukadinovića u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana, u subotu. Svatovi su se nakon obreda vjenčanja slavili večerom u jednoj od uvala Paklenskih otoka.

Bruna je u katedralu stigla u pratnji starije sestre Petre. Iako je bilo najava da bi mladu liječnicu  do oltara mogao dopratiti  otac Ivo Sanader, to se ipak nije dogodilo.

Mogao je tražiti da dođe na svadbu, ali s njim bi trebala biti tri pravosudna policajca pa je odustao, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković. Iako joj otac nije na vjenčanju, došao je njegov brat, don Vinko Sanader. Među uzvanicima su Luka Bebić te Jerko Rošin, prijatelji bivšeg premijera, prenose.

Bruna i Vedran upoznali su se u srednjoj školi, a javnost je za njihovu vezu doznala 2011. kad su ih kamere snimile dok su se ljubili na apsolventskom putovanju na grčki otok Zakyntos. Njihova veza preživjela je najturbulentnija vremena za obitelj Sanader, a uspjeli su zadržati i privatnost.

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.