Foto: Instagram

UDAJE SE IVA MAJOLI! ‘Isplivale’ fotografije s djevojačke večeri koja se održala u elitnom zagrebačkom restoranu

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Umirovljena tenisačica Iva Majoli sinoć je u društvu svojih prijateljica proslavila djevojačku večeru. Fotografije s fešte, koja se odvila jednom elitnom zagrebačkom restoranu, objavila je Borna Kotromanić.

Iako zaruke s Talijanom Robertom Calegarijem službeno nije potvrdila, Iva je u restoranu Tač organizirala ‘djevojačku’, a sve bi prošlo ‘ispod radara’ da na sebi nije imala lentu s natpisom ‘Bride to be’, odnosno buduća mlada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Osim lente, Iva je na glavi imala i tijaru s velom. Neobično je to što je za svoj ‘ženski’ dan odjenula crnu jednostavnu haljinu, ali očito je bivša profesionalna sportašica pobornik one ‘manje je više’.




Podsjetimo, Majoli je tek nedavno obznanila ljubavnu vezu sa samozatajnim Talijanom Robertom Calegarijem s kojim je već nekoliko puta ‘uhvaćena’ u javnosti. Par je prošlog vikenda odmarao u Porto Cervu, inače popularnom ljetovalištu na talijanskom otoku Sardiniji, gdje su razmjenjivali poljupce u prirodi.

‘Moja ljubav’ tepala je Iva svom novom odabraniku Robertu.

Foto: Instagram

Službenu informaciju o datumu njihove svadbe nemamo, ali glasine upućuju na to da bi do sudbonosnog ‘da’ moglo doći već idućeg mjeseca.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.