Učinite Božić posebnim uz GONET.TV

Autor: Promo

Došlo je blagdansko vrijeme kada se obitelji okupljaju za stolom i uživaju u ugodnoj božićnoj večeri. Ove godine, zašto ga ne učiniti još posebnijim uz GONET.TV koji nudi 109 TV kanala, gledanje svih božićnih filmova, bajki i drugih nezaobilaznih blagdanskih sadržaja do 30 dana unatrag?

Ako ste propustili vaše omiljene blagdanske filmove i baš ih želite pogledati sa vašim najdražim uz božićnu večeru, neograničena snimalica je ono u čemu ćete posebno uživati, sve možete snimiti i pogledati kad vi to želite, bez kompromisa i propuštanja omiljenih blagdanskih TV trenutaka.

GONET.TV nudi i ogromnu videoteku sa 1600 filmova i tisućama serija i dokumentaraca, ne morate se izlagati stresu dok birate što želite gledati, uvijek se može pronaći nešto što će svima odgovarati. Samo u 2022. godini gledatelji GONET.TV-a mogli su pogledati više od 14.000 različitih filmova i 4.700 različitih serija! Sadržaji se stalno mijenjaju i uvijek se ima nešto za izabrati, zabava je uvijek na dohvat ruke. Izbor sadržaja za gledanje je mnogo veći od klasičnih videoteka koje nude velike platforme poput Netflixa ili Amazon Primea, jer se sadržaji češće mijenjaju, a dostupni su i filmovi i serije sa hrvatskih TV kanala.

Uz nenadmašnu cijenu pretplate i mogućnost probnog razdoblja od 14 dana za 1 Kn, sigurno nećete biti razočarani. GONET.TV usluga gledanja TV programa putem interneta dolazi bez ugovorne obveze, tako da se možete pretplatiti samo na ono razdoblje u kojem želite koristiti ovu super uslugu. Osim probnog razdoblja za 1 Kn, za sve nove korisnike HBO paketa je spremna i specijalna ponuda, ako se pretplatite na 6 mjeseci na HBO paket, dobivate popust od 50% na svih 5 HBO kanala!

Ponuda kanala u Klasik TV paketu je zaista raznovrsna, od hrvatskih kanala, premium filmskih kanala poput Cinestara ili FilmBoxa, do dokumentarnih sadržaja na National Geographic ili Planet Earth kanalima. Sve TV kanale koje nudi GONET.TV možete pogledati ovdje. Uz napredne mogućnosti ovakvog načina gledanja TV programa putem interneta, vrlo je jednostavno gledati na različitim uređajima, jer GONET.TV aplikaciju možete instalirati na vaš Smart TV, ili gledati na mobitelu, tabletu ili računalu. Za one koji posjeduju starije modele televizora, tu je Android GONET.TV Box koji pretvara vaš televizor u pravi multimedijalni uređaj.

Ako tražite nešto posebno i želite božićnu TV čaroliju, sve napredne funkcije gledanja koje nudi GONET.TV će biti tu za vas, možete bez stresa provesti kvalitetno obiteljsko okupljanje u ovim blagdanskim večerima. Iskoristite probno razdoblje za 1 Kn i uživajte u svih 109 TV kanala, uživo ili do 30 dana unatrag, uz neograničenu snimalicu koja se ne plaća dodatno. Sa GONET.TV videotekom dobivate pristup tisućama filmova, serija i dokumentaraca, na vama je izbor. Zbog nenadmašne cijene ovo zaista izgleda kao ponuda koju nitko ne može odbiti! Neka Božić ove godine bude čaroban, naručite GONET.TV na www.gonet.tv/hr.




Autor:Promo
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.