Foto: Instagram

‘UČINILA SAM TO, KONAČNO!’ Ruga li se Sharon Stone ovom objavom Madonni? Njezin novi izgled zaprepastio je sve!

Autor: Dnevno.hr

Slavna glumica Sharon Stone našalila se na društvenim mrežama da se za svoj 65. rođendan počastila dramatičnom plastičnom operacijom objavivši pritom fotografiju na kojoj su joj usne izgledale znatno veće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

“Učinila sam to. Konačno. Za rođendan sam postala Hollywood. Ponekad dobijete baš ono što želite”, napisala je.

Ovakav ekstreman izgled Sharon je postigla zahvaljujući Wax Lips, slatkišu s okusom trešnje u obliku prevelikih, crvenih usana. Očigledno je da se glumica samo malo našalila, no neki korisnici s društvenih mreža su šalu protumačili kao izravnu opasku Madonni, koja u posljednje vrijeme puni novinske stupce svojim plastičnim operacijama i javnost šokira svojim novim, „poboljšanim izgledom“.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)




Bilo kako bilo, brojne su kolege i prijatelji Stone čestitali rođendan poput Octavije Spencer, Naomi Campbell i Antonia Banderasa, a glumica se pohvalila i velikim buketom ruža kojeg je dobila kao jedan od rođendanskih poklona.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.