Foto: Screenshot/HRT

‘U ZATVOR S NJOM, NEK VAS BUDE SRAM!’ Stanković najavio novu gošću, nekima se ‘digla kosa na glavi’: ‘Emisija ti je sve bolesnija’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Voditelj i urednik emisije ‘Nedjeljom u 2’ Aleksandar Stanković najavio je putem Facebooka novu gošću ovotjedne emisije. To će, čini se, biti ravnateljica KB-a Sveti Duh, Ana-Maria Šimunić.

Reakcije na ovu objavu nisu baš sjajne, a ‘zaradila’ je i velik broj komentara.

“Dakle, 60 minuta laži”, “Ne vidim razlog za poziv dotične”, “Emisija ti je sve bolesnija”, “Odmah javno može dati ostavku”, samo su neki od neodobravajućih komentara.

Krajem travnja pojedini mediji objavili su snimku čitatelja za koju je tvrdio da je stara nešto više od dva tjedna, a prikazuje umrle osobe poredane na podu mrtvačnice KBSD-a. Riječ je bilo o najmanje sedam mrtvih tijela koja leže na podu Zavoda za patologiju te bolnice, dok najmanje četiri, pokrivena plahtom, leže na bolničkim transportnim kolicima.

Povjerenstvo za unutarnji nadzor KB “Sveti Duh” utvrdilo je propuste u postupanju prema tijelima preminulih pacijenata u Zavodu za patologiju pa je ravnateljica razriješila pročelnika Zavoda i pokrenula izvanredne otkaze za njega i pomoćnika obducenta.

Oporba ipak traži smjenu ravnateljice, no sudeći po svemu ona i dalje ima podršku i povjerenje zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.