Foto: Srećko Niketic/PIXSELL (na slici nije prodavaonica iz teksta)

U KAUFLANDU OSVANUO URNEBESAN OGLAS: Gospođa Sanja traži zeta, ima samo jedan uvjet!

Autor: T.Š.

Neke majke počne hvatati panika kad pomisle da se njihove kćeri neće nikad udati. Ako su kćeri u vezi, konstantno će ispitivati kad će zaruke, a kad se udaju krenut će s pitanjima kad će unuci. One kćeri koje nisu u vezi još su u nezavidnijoj poziciji, pa neke stvari mogu krenuti i u krivom smjeru.

Da je stvar eskalirala, shvatimo kad nam majke krenu ‘suptilno’ gurati potencijalne ‘žrtve’ – od sina kolegice s posla, preko mladog specijalizanta gastroenterologije, sve do mirnog Marka susjedinog. No, neke majke posežu za još drastičnijim mjerama potrage, baš kao ‘očajna’ Splićanka iz priče koju donosi DalmacijaDanas.

Naime, jedna je gospođa u splitskom Kauflandu ostavila oglas da traži zeta. No, možda je pogriješila u pristupu. Kako piše u oglasu, zeta traži kako bi se riješila kćerke, i to bez ikakvih uvjeta, osim da ju budući zet hitno odvede.

“Tražim zeta da se riješim kćerke! Uvjeti: Nikakvi, samo da je vodi. Hitno!!!” napisala je gospođa.

Ono što bi moglo zabrinuti budućeg zeta je razlog zašto se potencijalna punica želi ‘riješiti svoje kćerke’. Je li to želja za unucima ili je kćer postala toliko nepodnošljiva da više s njom ne može živjeti, netko vrlo hrabar možda i pokuša provjeriti.

Naime, sve potrebne podatke gospođa, koja se potpisala kao Sanja,  ostavila je u oglasu koji se nalazi u Kauflandu u Splitu, a kako oglas točno izgleda možete vidjeti OVDJE.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.