Foto: IN Magazin

ZLATKO PEJAKOVIĆ NA ŠTANDU U ZAGREBU: ‘Ovo sve je labavo, tako da sam otvorio OPG’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Popularni pjevač Zlatko Pejaković može se pohvaliti 55 godina dugom glazbenom karijerom, čiji se bezvremenski hitovi i danas slušaju. Koliko je riječ o popularnom glazbeniku, pokazalo se i u skrivenoj kameri IN Magazina, gdje se pjevač zamaskirao u prodavača lubenica i dinja, jer je malo kome moglo promaknuti da ispred njih stoji poznato lice.

Pejaković je stajao u Zagrebu uz mali improvizirani štand, nudio lubenice i dinje s “mladog OPG-a koji proizvodi zdravu hranu”, što je jako zainteresiralo prolaznike, no ubrzo su se pobudile sumnje.

Nevjerica među fanovima

“Vi ste meni nešto poznati”, rekla je jedna gospođa koja je željela kupiti lubenicu. “Na kojem ste placu radili?” upitala je pjevača, a on se brzo snašao. “Radio sam svugdje, na svim placevima”, odgovorio je Pejaković.

No, gospođa je i dalje sumnjičavo gledala pjevača, a onda je rekla da joj je poznat i njegov glas. “Jeste vi možda Zlatko?” upitala je gospođa koja je pojasnila kako je htjela pitati glazbenika kako to da se ”prebacio” s pjevanja na prodaju lubenica.

“Ovo sve je labavo. Tamo vamo,  tamo vamo.. tako da OPG sam otvorio i tako”, nastavio je uvjerljivo Pejaković, koji je na kraju komentirao kako seu opće ne razumije u proizvodnju lubenica i dinja.

“Eeee, Čerge… Zlatko, pa to ste vi, pa kako prodajete lubenice, Bože?”, iznenađena je bila druga gospođa, a jedna se prolaznica oduševila kada je prepoznala pjevača, jer je upravo on omiljeni pjevač njene prijateljice. Pejaković je za prijateljicu poklonio jednu dinju s njegovim potpisom.




U jednom trenutku jedna je, očito velika obožavateljica, stala nabrajati njegove pjesme, a on se nasmijao i komentirao: “Ja sam sebi uvijek pisao najbolje pjesme”.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.