Foto: Instagram

‘ZBOG OVAKVIH SU SE GLAVE NA PLADNJU NOSILE, FATALNO’: Natasha ostavila bez daha žiri i publiku

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U showu Supertalent predstavila se plesačica Natasha Korotkina koja doazi iz Mariuoplja iz kojeg je pobjegla s roditeljima, psom, mačkom, a spasila je jedino svoje kostime.

Iako je navela kako je privatno vrlo sramežljiva i zatvorena, na pozornici se predstavila poput hrabre amazonke te svojim vještinama oduševila žiri i publiku, koja ju je gledala u nevjerici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natasha Korotkina (@natasha_korotkina_)

Natasha je spojila elemente orijentalnog stila, trbušnog plesa i posebne trbušne pokrete te u ritmu glazbe pomicala trbušne mišiće, a svoje je vještine, osim u hrvatskom Supertalentu, predstavila i na drugim talent showovima.




Njen nastup oduševio je i gledatelje pred malim ekranima koji ne štede na komplimentima. “Ovog nema ni u SF filmovima”, “Zbog ovakvih su se u povijesti glave na pladnju nosile, fatalno”, “Bome ženska je boooomba, a tak i pleše!! Tooop!”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Natashu na Instagramu prati 44 tisuće pratitelja. Ako je suditi po reakcijama gledatelja, uskoro bi taj broj mogao naglo porasti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natasha Korotkina (@natasha_korotkina_)

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.