screenshot

(VIDEO) Vraća se Spasilačka služba – ovoga puta na filmskom platnu!

Autor: T. P.

"Naš je cilj donijeti vam veliku, zabavnu i poprilično 'oskudnu' akcijsku komediju", obećao je The Rock još prije nekoliko mjeseci na svom Instagramu

Poznata američka serija Spasilačka služba, odnosno Baywatch, obilježila je 1990-te godine i u Hrvatskoj. Nema tko nije pratio barem jednu sezonu od ukupno 11 koliko ih je snimljeno. Pamela Anderson i Davida Hasselhoffa, koji je bio i izvršni producent serije, godinama su se pamtili upravo po ulogama u toj seriji nabijenoj akcijom i isklesanim tijelima. Svi ljubitelji ove serije u svibnju 2017. moći će pogledati filmsku izvedenicu serije, doduše s drugim glumcima i posebnom pričom, ali tonu koji neodoljivo podsjeća na nekadašnji Baywatch. U filmu će vodeće uloge igrati Dwayne Johnson, a na plaži će mu se pridružiti i zvijezda “Highschool Musicala” Zac Efron.

Pogledajte trailer filma:

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.