Screenshot - Facebook

(VIDEO) POTPUNI KAOS U SUPERTALENTU: Razbio harmoniku i zgrozio žiri!

Autor: Dnevno.hr

U posljednjoj epizodi Supertalenta Vjekoslav Škrnjug iz Našica koji se predstavio kao Vjeko Bratte ‘iznenadio je’ svih nesvakidašnjim nastupom. Najprije je poklonio ‘ruže’ članicama žirija Martini i Maji a zatim je razbio ‘gitarau’.

Martini Tomčić, Janku Popoviću Volariću, Maji Šuput i Davoru Bilmanu ništa nije bilo jasno. Začuđeni pristupom, samo su se pogledavali, a Martina se naljutila jer joj Vjekoslav nije persirao.

‘Za tebe’, rekao je Vjeko i dao Martini ružu koju je ‘šaljivo’ nazvao tulipanom, na što ga je Martina upitala koliko ima godina kad joj se obraća na ‘ti’.

Loš start sigurno mu nije pomogao, međutim , to je bio tek početak problema… Počeo je s imitacijom Zdravka Mamića, a završio s pjesmom Bijeloga dugmeta, kojima na žalost žiri nije bio oduševljen.

Iako Vjeko pjeva po kafićima te su ga u publici došli podržati prijatelji i obožavatelji, žiriju se njegova performansa nije svidjela…




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.