Screenshot

(VIDEO) FILMOLJUPCI DOLAZE NA SVOJE: Zbog ovih filmova stajat će u redu satima!

Autor: Dnevno.hr

Završetkom Comic-Con San Diego, festival koji privlači preko 130 tisuća radoznalih posjetitelja i fanova godišnje, najavljeni su jedni od ovogodišnjih najvećih filmskih hitova i produkcija itekako poznatih naslova.

Filmski studiji nisu ni ove godine razočarale hordu fanova. U nastavku prenosimo nekoliko od mnogih naslova koji će obogatiti 2018. godinu i najavljeni naslovi za 2019.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

U nastavku hit filma “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, moćni mračni čarobnjak Gellert Grindelwald zarobila je MACUSA (Magični kongres Sjedinjenih Američkih Država) uz pomoć Newt Scamander. No Grindelwald je pobjegao iz pritvora i pokušava potaknuti čarobnjake i vještice da se ustanu i da zavladaju svim ne-magičnim bićima. Kako bi se spriječio Grindelwaldov plan, Albus Dumbledore zatraži pomoć bivšeg studenta Newt Scamander, koji pristaje, nesvjestan opasnosti.

Ovo je drugi nastavak najavljene filmske ‘peterologije’ za koji je scenarij pisala slavna J.K. Rowling, autorica Harry Pottera.

Godzilla: King of the Monsters




Nova priča koja prati događaje iz “Godzilla” i “Kong: Skull Island” nastavlja se herojskim naporima kripto-zoološke agencije Monarch te kako se njihovi članovi suočavaju s gomilom čudovišta veličine bogova, uključujući i moćnu Godzillu, koja se susreće s Mothrom, Rodanom i njegovim najvećim neprijatelje troglavi King Ghidorah. Kada se ove drevne super vrste, koje su se smatrale pukim mitovima, ponovno probude počinje borba za nadmoć, koje dovodi u pitanje sudbinu čovječanstva.

Aquaman




Nakon događaja Justice League-a, Arthur Curry (Aquaman), nevoljni vladar Atlantskog podvodnog kraljevstva, zahvaćen je u borbi između površinskih stanovnika koji prijete njegovim oceanima i vlastitom narodu koji se sprema za rat protiv površinskog svijeta. Samo on može spriječiti nepotrebno krvoproliće.

SHAZAM!

U još jednom dodatku DC- svemira doznajemo priču Billy Batson, 14-godišnje siroče, sprema se na selidbu u novu udomiteljsku kuću, sedmoj po red, s obitelji Vazquez s još pet udomljene djece. Jednog dana, Billy ulazi u podzemnu željeznicu i nalazi se prebačen u drugačiji svijet, gdje mu drevni čarobnjak daje moć preobrazbe u odrasalog božanskog superheroja, izgovarajući riječ “Shazam!” Billy i njegov novi polubrat Freddy Freeman moraju naučiti koje su Billyeve nove moći i kako ih koristiti kako da bi zaustavili zločinca dr. Thaddeusa Sivane.

Venom

Nakon skandala, novinar Eddie Brock pokušava oživjeti svoju karijeru istraživanjem Zaklade Life, ali dolazi u dodir s izvanzemaljskim simbiotom koji se povezuje s Brockom, dajući mu supermoći sve dok dijeli isto tijelo.

Christopher Robin

Christopher Robin, sad odrasli muškarac, susreće svog prijatelja iz djetinjstva Winnie the Pooha, koji mu pomaže ponovo otkriti radosti života.

Ova i 2019. godina će  biti stvarno prepuna akcije, znanstvene fantastike i magije. Kvalitetni te obećavajući naslovi poput “Black Widow”, “Godzilla VS Kong”, “Guardians of the Galaxy Vol.3”  su najavljeni. Paleta za filmoljupce je šarolika i svatko će pronaći ono zbog čega će zadovoljni izaći iz kina.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.