Pinterest

(VIDEO) DOKAZ PRAVOG PRIJATELJSTVA: Izbrisana scena iz kultne serije objasnila SVE!

Autor: dnevno.hr

Većina obožavatelja ove kultne serije smatra kako se ova scena nije smjela izbrisati

Iako privatno između Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker vlada rat, u seriji “Seks i grad” pokazale su koliko su dobre glumice, U stvarnosti vlada nevjerojatno neprijateljstvo dok su u seriji pokazale što je to doista snažno prijateljstvo. Odnosno, pokazale bi da iz druge sezone nije obrisana određena scena. Junakinja serije Samanatha Jones je otvorena i iskrena, ona prijateljica koja se ne ustručava, makar i bez dlake na jeziku, prijateljici u lice reći što misli. Naravno ne misli na svoju korist, već na dobrobit svoje prijateljice. Možemo slobodno reći kako su takve osobe rijetke.

U izbrisanoj sceni iz druge sezone Samantha se na taj način “obračunala” i s Facom. Riječ je o sceni na vjenčanju Mirandina prijatelja, tada Samantha prilazi Faci koji sjedi za stolom, zagrli ga i kaže mu: “Dušo, slušaj želim ti dati mali savjet. Carrie nije toliko snažna kako izgleda. Ako nemaš odvažnosti dati joj sve što zaslužuje, bolje ti je da je ostaviš na miru”.

 ijekom vjenčanja Faca se prema Carrie ponašao ružno i bezosjećano jer je  poslušao Samanthin savjet. Većina obožavatelja ove kultne serije smatra kako se ova scena nije smjela izbrisati. Naime, impliciralo se sve do sada, kako je Faca sam shvatio što je napravio, a zapravo mu je Samantha rekla. Na kraju su scenaristi serije Samanthi dozvolili korištenje navedenih riječi, ali izmjenjeno.

Bilo ako bilo Samantha Jones je velika prijateljica koja je pokazala kako postoje prijatelji koji će učiniti sve kako  oni koje vole ne bi ostali povrijeđeni.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.