screenshot/YouTube

(FOTO) Pogledajte kako danas izgledaju ‘Prijatelji’!

Autor: dnevno.hr

Ova serija im je iz korijena promijenila živote. Neki i dalje snimaju, a na neke smo malo i zaboravili

Punih 10 godina šesteročlana ekipa glumaca osvajala je srca publike širom svijeta. Prva epizoda emitirana je 1994. godine i tada ovi glumci nisu imali poseban uspjeh u karijeri, ali… Ova serija im je iz korijena promijenila živote. Neki i dalje snimaju, a na neke smo malo i zaboravili.

Za mnoge je sarkazam Chandlera Binga bio najbolji dio popularnih ”Prijatelja”. Većini i dan danas nije jasno čime se to točno bavio Chandler, no jedna stvar je sigurna. Ljubav između njega i Monice bila je jedna od najljepših televizijskih ljubavnih parova. I dok je glumac uživao slavu jednog od omiljenih TV likova, privatni život mu se raspadao. Mathew Perry se godinama borio s ovisnošću, a nedavno je dobio priznanje “Šampion oporavka” koje dodjeljuje američka nacionalna služba za borbu protiv droga.

chandler

Matt le Blanc, iliti ga čuveni Joey i nakon svih ovih godina i dalje izgleda odlično, ali je nabacio par kilograma i znatno posijedio! Joey je uvijek bio spreman nasmijati i oraspoložiti svoje prijatelje. Nakon završetka emitiranja serije “Prijatelji” Matt je počeo snimati seriju ”Joey”.

joey

Glumica Courtney Cox uvjerljivo je odigrala lik opsesivne i natjecateljski nastrojene Monice Gelker. Monica je po profesiji šef kuhinje a da je hrana bila njena velika slabost, što je poznato pravim fanovima ove serije. Nakon serije Prijatelji Courtney je nastavila snimati serije u produkciji sa svojim mužem, a trenutno snima treću sezonu serije Cougar Town. I priznat ćete – za svoje godine izgleda fenomenalno!




monica

Američka komičarka Lisa Kudrow igrala je lik “udarene” Phoebe Buffay koja je bila maserke i pjevačice skromnih vokalnih mogućnosti. A vrhunac kantautorskog rada doživjela je s pjesmom “Smelly Cat”. Lisa je osim u serijama, značajne uloge odigrala i u fimovima poput  “P.S. I Love You”, “Hotel For Dogs”, i  “Easy A”.
phoebe

Američki glumac David Schwimmer igrao je lik smotanog i strogog doktora Rosa, brata Monice Geller i partnera Rachel Green. Osim što je igrao u seriji, David se okušao i kao redatelj, pa je režirao nekoliko epizoda “Prijatelja” a redateljski rad nastavio je i u seriji “Joey”. Od muške ekipe ”Prijatelja” David i dalje ima mladenački izgled,




ross

Glumicu Jennifer Aniston proslavila je uloga razmažene bogatašice Rachel Green. U seriji je završila s Rosom sa kojim je dobila kćerku Emu. No, u privatnom životu nakon razvoda do Brad Pitta život ove glumice doživio je ozbiljne turbulencije. Aniston je glumila u filmovima poput “Marley & Me”, “Horrible Bosses”, “Horrible Bosses 2” i “Bruce Almighty”, a uloga u ostvarenju “Cake” donijela joj je i nominaciju za Zlatni globus. Danas Jennifer izgleda odlično, ima optimističan stav prema životu.

rachel

Cole Sprouse danas ima 22 godine, a studira arhitekturu na Sveučilištu u New Yorku. U seriji je glumio sina od Rossa- Bena. Nakon ‘Prijatelja’, glumio je u seriji Disney showa ‘The Suite Life of Zack and Cody/The Suite Life on Deck”, gdje se pojavio s bratom blizancem Dylanom. Braća su 2010. bili najplaćeniji glumci Disneyjevog kanala s 40.000 dolara zarade po svakoj epizodi.

ben

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.