Foto: Nova TV

Stiže konkurencija Potjeri i Milijunašu: ‘Kviz kakav još niste vidjeli’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Ljubitelje kvizova posebno će razveseliti vijest kako uskoro na male ekrane dolazi novi kviz, spoj znanja i zabave. Novi kviz “Joker” počinje s emitiranje 26. veljače, a vodit će ga Frano Ridjan, najavila je Nova TV.

Iz Nove TV su poručili kako je riječ o kvizu ‘kakvog gledatelji još nisu vidjeli”. Dinamični kviz će se prikazivati nekoliko puta tjedno, a svi ljubitelji kvizova doći će ubrzo na svoje, stoji u najavi. Ridjan je otkrio i kako su protekla prva snimanja. Uz puno izazovnih situacija, kaže, suza nije bilo zbog tuge.

“Pregršt sjajnih natjecatelja, teških pitanja, uspjeha i neuspjeha u osvajanju ponuđenih iznosa uskoro donosi Joker. Izazovnih situacija na snimanju kviza nije nedostajalo, ali suza zbog tuge nije bilo. Puno smijeha, malo plesa i razdragana publika. Uglavnom, nadamo se da će gledatelji uživati s nama, zabaviti se i jako puno toga naučiti. Očekujemo nove kandidate i za buduće emisije jer na voditelja nisu imali primjedbe”, izjavio je Frano Ridjan.

Foto: Nova TV

NatJecatelji kroz 12 pitanja mogu osvojiti 15.000 eura

Objavljeni su i detalji showa. U “Jokeru” se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici, pružajući priliku za osvajanje veće nagrade. Na početku, natjecatelji imaju sedam jokera koji im omogućuju eliminaciju jednog od ponuđenih odgovora u situacijama kada nisu sigurni u svoj izbor.

Tijekom igre, natjecatelji mogu osvojiti dodatne jokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti super jokera – pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz. Svaki netočan odgovor znači gubitak tri jokera, a ukoliko natjecatelju ne preostane više jokera, onda pada za tri mjesta na ljestvici novca.

Foto: Nova TV

Odgovorivši na sva pitanja natjecatelj zaključuje svoj nastup, a visina novčane nagrade koju osvoji ovisi o poziciji na novčanoj ljestvici pri odgovoru na posljednje pitanje, osim ako natjecatelj odustane – tada osvaja jedno mjesto ispod na ljestvici. Najviši novčani iznos koji će natjecatelji moći osvojiti iznosi 15.000 eura.

HOĆE LI I HRVATSKA PŠENICA ZAVRŠITI U MORU? ‘I nama je bilo tako za vrijeme Domovinskog rata, ali zbog Ukrajine smo izgubili naše najveće tržište’
“Joker” pruža inteligentnu i dinamičnu igru koja drži gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja. Svaka emisija stvara uzbudljivu napetost, intrigirajući gledatelje i pozivajući ih da se emocionalno uključe u svaki korak natjecatelja”, poručuju s Nove TV.
Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.