Foto: RTL

SASTOJAK ‘RAZOTKRIO’ ISTINU: U ‘Večeri za 5’ nije mogla pojesti predjelo, sve iznenadila priznanjem

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Domaćica u ‘Večeri za 5 na selu’ bila je i Mirjana, koja je gostima kuhala u naselju Šopron, ispod Kalnika, u vikendici svoje tete.

Za svoje je goste Mirjana priredila predjelo naziva Kraljice vrta, glavno jelo Prosjački štap i desert Miris ljeta. “Mislim da bi nam Mirjana mogla servirati nešto što dosad nismo probali!”, rekla je Anamarija.

Foto: RTL

“Treba dječice”

Nakon veselog dočeka domaćice gosti su kušali njezino predjelo od zapečenih tikvica, a Anamarija je sve iznenadila veselom viješću koju im je priopćila usred predjela. “Mirjana, moram ti samo reći da ću kušati tikvice, ali ne bih smjela jesti previše zapečeno jer sam trudna”, otkrila je Anamarija te ugodno iznenadila sve za stolom. “Jako mi je drago zbog nje, treba dječice, prekrasna vijest i baš nam je uljepšala ovu večer!” komentirali su svi.

Foto: RTL

“Predjelo je bilo fino i ukusno i nikad to do sada nisam jela i mislim da ću tako i svojoj djeci praviti doma”, pohvalila je domaćicu Marina.

Za glavno jelo Mirjana je napravila domaće njoke sa svinjećim gulašem, a pohvala nije nedostajalo. “Glavno jelo bilo je savršeno, naročito njoki jer se vidi da su domaći, porcija je bila obilna, ali nema veze!“ kazala je Anamarija. “Njoki su bili savršeno kuhani al dente”, nadodao je Vlado.

Foto: RTL

Torta od badema i lavande

Mirjana je sva jela pravila prvi put, pa tako i desert – tortu od badema i lavande. “Torta me iznenadila, nikad nisam probao lavandu, jako mi se svidjelo”, komentirao je Nikola, a Marina je otkrila kako je inače alergična na miris lavande, ali joj nije smetala u torti.

Foto: RTL

Za kraj je Mirjana pozvala Maju, udomljenu djevojčicu svoje tete da im otpjeva pjesmu, a svojim je nastupom sve ganula do suza.




Anamarija je Mirjani dala čistu desetku za večeru, Marina devetku jer joj desert nije bio po ukusu, Nikola je Mirjani dao također devetku, a Vlado deset pa je ukupno dobila 38 bodova.

Foto: RTL

Hoće li Vladimir sutra nadmašiti djevojke koje sve imaju 38 bodova gledatelji će doznati sutra od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.