www.farma.novatv.hr

Sabina Čedić: Zovi nekoga! Ubit će me!

Autor: dnevno.hr

Jesi vidjela kako je pobjegao kad me vidio? Samo trebaš čvrsto ići na njega i gotovo – objasnio je Elio svojoj kolegici.

Seoska idila na Farmi i nije bila tako idilična kada je ljutiti ovan nasrnuo na Sabinu Čedić. Iako nije htjela nauditi ovčicama već im dati vode, ovan je jednostavno podivljao, a Sabinino panično vrištanje i deranje diglo je na noge sve farmere.

– Jelena, zovi nekoga! Ubit će me! – paničarila je Sabina. U blizini se našla Jelena Bosančić koja je potom bezuspješno pozivala Ivu u pomoć. Nakon toga spas je odlučila potražiti od Elija:

– Elio, pomozi! Ubit će je ovan! – derala se Jelena.

Pisak je pak uspio otjerati ovna, čime je i prekinuta Sabinina junačka borba sa razjarenom životinjom. Međutim, ‘čedna’ farmerica nije mogla ustati od straha već je bespomoćno čučnula pored kante u kojoj je raznosila vodu.

– Meni je srce stalo, majke mi – rekla je Sabina, a potom joj je Elio pomogao da ustane i opipao da vidi kako joj srce udara. Naposljetku ju je zaštitnički zagrlio.

– Jesi vidjela kako je pobjegao kad me vidio? Samo trebaš čvrsto ići na njega i gotovo – objasnio je Elio svojoj kolegici.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.