screenshot, youtube

PUCALI ZBOG LAŽNOG PIŠTOLJA! Policija ubila zvijezdu Hitne službe

Autor: Dnevno

Kalifornijska policija upucala je bivšu  zvijezdu serije Hitna služba  glumicu Vanessu Marquez. Naime, poznata glumica koja je patila od poremećaja u prehrani navodno je imala napade. te ju je policija upucala kada je došla u njen dom. Njena najmodavka pozvala je pomoć.

Glumici su navodno pokušavali pomoći 90 minuta. Iz policije su izjavili kako je Marquez bila “izrazito nekooperativna”. Prema navodima policije glumica je oko 14 sati izvukla nešto što je izgledalo kao pištolj zbog čega su policajci otvorili vatru na nju. Ubrzo je pogođena  prebačena u bolnicu gdje je naposljetku preminula, prenosi The South Pasadenan.

Nakon pucnjave policajci su  utvrdili da predmet koji je Vanessa izvukla nije bio pravi pištolj. U tijeku je provođenje istrage o policajcu koji je pucao u glumicu i općenito o pucnjavi.

Podsjetimo, u Hitnoj službi Vanessa je glumila medicinsku sestru Wendy Goldman.

Putem Twiitera prošle je godine  optužila Georgea Clooneyja da je kriv za propast njene karijere.

“Clooney je pomogao da dospijem na crnu listu nakon što sam progovorila o zlostavljanu u seriji Hitna služba. Rekli su mi: ‘Svaka žena koja ne pristaje sudjelovati u toj igri ostane bez karijere'”, napisala je tad Marquez.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.