NOVA TV

PRONAŠAO JE ROCKERA U SEBI: Matteo oduševio transformacijom u Bareta

Autor: DNEVNO.HR

Matteo je kao pobjednik odabrao udrugu „Pčelice“ iz Gospića kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna.

Matteo Cetinski novi je pobjednik u dvanaestoj, pretposljednjoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ čime je sebi osigurao mjesto u finalu. Priliku za pobjednika ili pobjednicu treće sezone dobili su i Ana Maras Harmander, Lana Jurčević i Damir Kedžo koji će iduće nedjelje u finalnoj emisiji prirediti pravi spektakl. Ostali kandidati također će nastupiti i to u duetima.

Matteo je u predfinalnoj epizodi kao Goran Bare apsolutno sve oduševio. Potpuno se uživio u njegov lik te sjajno izveo pjesmu Gorana Barea & Majke, ‘Teške boje’. Imitacija je ostavila snažan dojam na publiku, ali i žiri i kolege koji su ga nagradili titulom pobjednika emisije. Matteo je kao pobjednik odabrao udrugu „Pčelice“ iz Gospića kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna.

Gost žirija bio je Mario Petreković, a s Matteovom imitacijom bio je oduševljen. „Fenomenalno! Svi vole more samo Goran bare. Bravo Gorane!“, rekao je Mario, a potom uputio i posebnu pohvalu odjelu za šminku, „Velike čestitke maskembalu odozada.“, budući da je maska bila posebno impresivna. „Ovako kandidati izgledaju nakon jedne sezone“  osvrnuo se na transformaciju i Tomo in der Muhlen i nastavio, Slažem se s Mariom, fantastična maska“. Sandra Bagarić nije mogla prepoznati razliku obzirom koliko je Matteova imitacija bila uspješna. „Ja sam mislila da nam je u emisiju došao originalni Bare. Ono kako smo imali duplog Halida pa duplu Jasnu Zlokić pa da ćeš ti u neka doba odjednom doći, međutim sad kad si progovorio vidim da si to stvarno ti. Maska je sjajna.“, rekla je Sandra. Goran Navojec je posebno pohvalio Matteov nastup i svrstao ga među najbolje. „Ovo je glumački jedna od najboljih izvedbi cijele ove sezone.“ , rekao je Navojec.

Fil Tilen  je ponovno bio dobro raspoložen, ovaj put u ulozi RickaJamesa. Izvedbom pjesme ‘Super Freak’ zauzeo je drugo mjesto u ukupnom poredku emisije. „Mislim da je bilo jako, jako provokativno, točno onako kako treba bit. Veselo, vedro i imitativno. Odlično!“ , nahvalio ga je Navojec. „Ne mogu vjerovat kako si jako, jako sličan.“, rekao je Mario te kao trener otkrio formulu uspjeha Filova nastupa. „To je kombinacija kada iz Fil Tilena žena ne izađe skroz van. Zadržao ju je i dobio tu prhkost i laganost, a to je ono što ljudsko oko prvo vidi. Sjajno, sjajno. Kako je jučer bilo na probi ja sam mislio da nećeš ni doć.“, otkrio je Mario.

Sjajna je ponovo bila Lana Jurčević, koja je izborila finale ove sezone. Imala je težak zadatak imitacije Beyonce, ali je unatoč tome sjajno izvela pjesmu ‘Run The World’. „Ovo je bila eksplozija energije, ti si atomska bomba i ja nisam vidjela Lanu ja sam vidjela Beyonce. Sjajna si!“ , oduševljeno je komentirala Sandra. Tomo je istaknuo težinu Laninog zadatka. „Pjevati uživo, plesati i sve što ona radi je zbilja teško. Bravo!“, ispričao je Tomo. Mario je za Lanu imao posebno iznenađenje. „Sad sam se baš s Lozarom čuo i baš mi kaže, udrugu smo napravili Byonce Croatia i primljena si. Ti si treća hrvatska Beyonce. Predsjednik udruge je Igor Barberić koji te isto pohvalio.“ , rekao je Mario.

Damir Kedžo, jedan od četvero finalista sezone, donio je pravi vokalno scenski spektakl kao Lady Gaga. Izveo je poznatu pjesmu ‘Papparazzi’ i zabavio žiri i publiku.. „Do sada sam te hvalio za noge i sve, ali moram priznat sad si jedna izričito ružna žena.“, našalio se Tomo. Mario, koji je ujedno i trener je potom dodao: „Ja bih samo rekao da je ovo faza Lady Gage dok je bila najružnija. To je ciljano išlo“. Sandri se svidjela Kedžina izvedba za koju je rekla da je umjetnička. „Ti si donio jedno umjetničko ludilo, kreativnost, prema tome bio si prava, luda Lady Gaga.“, rekla je Sandra.




Autor:DNEVNO.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.