screenshot

OTIŠLA NAKON 13 GODINA: HRT napustila voditeljica koju gledatelji obožavaju

Autor: dnevno.hr

Jelena Pajić je do 2014. godine radila na Radio Sljemenu, a zatim je postala jedno od zaštitnih lica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Uz to, s Duškom Ćurlićem vodi 'Bingo', a gledatelje je osvojila svojom simpatičnošću, neposrednošću i profesionalnošću

Još jedno lice koje gledatelji obožavaju napušta javnu televiziju Ovaj put riječ je o Jeleni Pajić koja je nakon 13 godina odlučila s HRT-a preći na komercijalnu televiziju.

Iako tportalu s HRT-a nisu htjeli potvrditi odlazak Jelene Pajić jer ‘radno-pravne odnose ne smiju komentirati’, objave na Facebooku otkrile su kako je ondje jučer provela svoj posljednji radni dan.

Naime, putem prepiske kolega, koji su joj poželjeli puno sreće na novom radnom mjestu, dalo se iščitati u kojem smjeru ide razgovor jer su nakon toga izrazili žaljenje što su s HRT-a ‘bukvalno otjerali jednu od najboljih novinarki’. Temeljem navedenog dalo se naslutiti da Jelena odlazi na RTL televiziju. Prvi dan ožujka navodno bi joj ondje trebao biti i  prvi radni dan.

Podsjetimo, 2014. godine Jelena Pajić je radila na Radio Sljemenu, a zatim je postala jedno od zaštitnih lica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Uz to, s Duškom Ćurlićem vodi ‘Bingo’, a gledatelje je osvojila svojom simpatičnošću, neposrednošću i profesionalnošću.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.